Zmiana uczelni lub promotora
dodany przez
cryssmat, w Dziekanat i organizacja studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Nowystudenciak
Cześć wszystkim,
Zawsze chciałam studiować fizykę techniczną i wszędzie bym się dostała oprócz jednej uczelni - Politechniki Warszawskiej gdzie próg jest ogromny w porównaniu do innych miast. Bardzo zależy mi na pozostaniu w Warszawie. Dostałam się na mechatronikę na WAT jednak szczerze mówiąc nie bardzo mi się tutaj podoba. Jak to wygląda z taką zmianą uczelni gdy semestr wystartował? Jest szansa że mnie przyjmą jeżeli jest dopiero połowa października? Czy w ogóle coś takiego jest możliwe czy pozostaje rekrutacja za rok?
Z góry dziękuję za pomoc i proszę o wyrozumiałość
-
Przez makmak
Cześć piszę z zapytaniem od nosnie tego czy po zaczęciu 2 roku studiów mogę zmienić kierunek studiów i tryb w ramach tego samego wydziału?
Konkretnie chodzi o to, że teraz studiuję dietetykę dziennie na studiach dziennych i w październiku będę zaczynać 2 rok. I czy możliwa jest zmiana kierunku na technologię żywności (chciałabym zaocznie)tak żeby również być na 2 roku?
Dodam że przedmioty na 1 roku były niemal identyczne.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez Lit.paw1672
Hej, temat dotyczy obrony. Miałam bronić się w czerwcu byłam jednak daleko do oddania licencjatu przez ten czas mało co konsultowałam się ze swoim promotorem, przez co tak średnio mnie kojarzy. W efekcie przedłużyłam termin do października, pracę wysłałam w połowie sierpnia ale odpowiedzi wciąż brak. Jak mogę skontaktować się z promotorem poza Teamsem? Czy mogę napisać do niego na fb albo na uczelni coś mi na ten temat powiedzą w dziekanacie np?
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez Mortis
Cześć wszystkim, kończę swoją pracę dyplomową i potrzebowałabym pomocy jeśli chodzi o wnioski końcowe. Czy ktoś jest w stanie polecić mi jakieś strony internetowe/książki gdzie znajdę interpretację struktury poszczególnych składników (aktywa, pasywa, przychody, koszty) w fundacji? Chodzi mi o coś w stylu "jeśli aktywa obrotowe przeważają to..." albo coś o tym jak wynik finansowy odzwierciedla działania fundacji.
-