Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Dlaczego warto wybrać studia niestacjonarne
dodany przez
Łukasz, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-
Przez powerfullspace
Hejka, co myślicie o tym kierunku?
Połączenie wiedzy z tych dwóch dziedzin tak mocno ze sobą związanych wydaje się być interesujące.
Pytanie natomiast brzmi, gdzie takie osoby mogłyby później pracować? Może znacie jakieś przypadki?
Czy ten kierunek przydałby się w przyszłości? Pytam o opinię, bo w internecie jest wiele informacji, no ale cóż z naszymi realiami?
Sobie myślę, że nawet w pracy ze sztuczną inteligencją taka wiedza akademiczna mogłaby się przydać.
Co sądzicie?
-
Przez powerfullspace
Hej, czy ktoś może studiuje obecnie psychologię na UMCSie w Lublinie?
Jak Wam podoba się ten kierunek? Czy jesteście zadowoleni ze studiów?
Czy może wiecie, jakie są dalsze specjalizacje? Czy jest możliwość wybrać kierunek neuropsychologii? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Dzięki za odpowiedź!
-
Przez Kxpl
Cześć,
Man pytanie. Jestem w technikum na kierunku technik informatyk w dość małym mieście. Po liceum zamierzam iść na studia w Warszawie, i tu 1 pytanie
1. Gdzie mogę najlepiej iść na studia informatyczne w Warszawie poza wat?
2. Czy sie opłaca
3. Jaka dzielnica? Według mnie chyba Mokotów lub Żoliborz
4. Jakie mniej więcej są koszty utrzymania
Dzięki za odpowiedzi, dodam że chce się przenieść na stałe.
-
Przez dora110
Jakie są wszystkie plusy i minusy studiów dziennych (stacjonarnych) i zaocznych (niestacjonarnych), o których musimy wiedzieć?
-