Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Jaka polibude wybrac?
dodany przez
dagoric, w Techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Stevienski
Dzień dobry!
Jestem obecnie po skończonych studiach z ekonomii oraz Logistyki. Posiadam tytuł Licencjata z ekonomii oraz magistra z Logistyki.
Przez ostatnie lata zarządzałem projektami budowlanymi, zarówno w Polsce jak i za granicą, przyznaje złapałem bakcyla i bardzo mi się spodobało. W związku z tym chciałbym zdobyć odpowiednie kwalifikacje, co za tym idzie również uprawnienia budowlane.
Nadal jednak pracuję, na dosyć stresującym oraz czasochłonnym stanowisku.
Zgłaszam się więc z zapytaniem, czy znają Państwo kierunki budowlane w trybie zaocznym, najlepiej dodatkowo ONLINE, tak aby poza zdobyciem tytułu inżyniera móc jednocześnie kontynuować przygodę zawodową?
Pozdrawiam!
-
Przez Zurix11
Hej,
Od października idę na drugi rok studiów logistycznych na Politechnice Lubelskiej. Jestem aktualnie na praktykach, udało mi się załapać do dość renomowanej firmy do działy zarządzania łańcuchem dostaw. Niestety, po dwóch tygodniach praktyk zdałam sobie sprawę, że ten kierunek/ praca ( na tym stanowisku) kompletnie mnie nie interesuję. W stresujących sytuacjach nie umiem sobie poradzić, a wszystkie te cyferki są dla mnie po prostu nudne. Natomiast zostałam oprowadzona po hali produkcyjnej i szczerze byłam naprawdę zaciekawiona procesem produkcji. Nie mam stricte wyznaczonych zainteresowań, kierowałam się logistyką, ponieważ lubię języki obce, geografię, matematykę. Zastanawiam się nad zmianą studiów, mam teraz mały wybór (za późno zareagowałam). Jestem w rozsypce bo nie wiem czy warto, skoro zostało mi jeszcze 2,5 roku. Często płacze bo boję się o swoją przyszłość. Jestem czesto zazdrosna o to, jak moi znajomi z różnych kierunków opowiadają na temat swoich praktyk z satysfakcją. Nawet nie wiem dokładnie co można robić po tym kierunku . Zastanawiałam się nad budownictwem (dziecięce marzenie), inżynierią środków transportu lub mechaniką i budową maszyn na Politechnice Krakowskiej. Ponad to w głowie mam również pomysł na turkologię (interesuję się kulturą Turcji). Nie wiem co robić. Bardzo proszę o pomoc.
-
Przez nogabanana
Cześć,
Obecnie studiuję Mechatronikę na Politechnice Warszawskiej. Skończyłem pierwszy rok z dość dobrą średnią i myślę o przeniesieniu się na Informatykę Stosowaną (wydział elektryczny) PW.
Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Ile czasu jest na nadrobienie różnic programowych i czy są one znacząco uciążliwe? Możecie opisać swoje historie związane z przenosinami między wydziałami/kierunkami na PW.
-
Przez Julia111
Witam wszystkich! Dostałam się na mechatronikę na Politechnikę Wrocławską oraz na automatykę i robotykę na Politechnikę Śląską. Zastanawiam się co wybrać, która uczelnia ma wyższy poziom nauczania oraz który kierunek studiów daje mi większe możliwości rozwoju. Dziękuję za odpowiedzi!
-