POTRZEBNA POMOC na temat rekrutacji na UE KATOWICE
dodany przez
lmcrdved, w Rekrutacja
-
Podobna zawartość
-
Przez TomaszSt
Cześć wszystkim,
jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
Pozdrawiam
-
Przez tasteoftruth
Hej! Jestem obecnie po trzecim roku na studiach z grafiki komputerowej. W tym roku powinnam pisać pracę dyplomową i ją zaraz bronić. Niestety, w ciągu roku nie zaliczyłam dwóch przedmiotów. Z różnych przyczyn. Strasznie mi z tego powodu głupio i przykro. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wygląda przedłużenie terminu oddania pracy i czy bez niej mogę iść na studia magisterskie? Nie jestem w stanie się obronić bez tych dwóch przedmiotów. Nie wiem co robić i jestem w kompletnej rozsypce. Pomocy. Moja praca jest gotowa w 70% ale do 15 września nie dam rady.
-
Przez renata123
Jestem 65 osoba na liscie rezerwowej na elektroradiologie na WUM. Czy ktos sie tu znajduje kto rowniez aplikowal na wum na jakikolwiek inny kierunek i moze powiedziec czy jest szansa ze dostane sie w tej rekrutacji i kiedy bylaby mniej wiecej druga lista? Co ile jest aktualizacja?
-
Przez Martyna.q
Hej, co prawda na wybór kierunku studiów mam jeszcze czas bo maturę zdaję w maju, ale zastanawiam się nad Fizyką medyczną na UŚ w Katowicach stąd mam pytanie, które studiują/ studiowały ten kierunek
1. Czy warto, jakie są perspektywy pracy?
2. Na stronie UŚ dowiedziałam się, że pod rekrutacje brane są następujące przedmioty: matematyka, fizyka, informatyka, biologia, chemia i mam pytanie jak wysoko należy zdać maturę
3. Jaki jest poziom studiów, czy ciężko się utrzymać
-
Przez alexq5v
Witam wszystkich forumowiczów, to mój pierwszy wątek także proszę o wyrozumiałość.
Moja sytuacja wygląda następująco:
Na początku drugiego semestru studiów miałam poważna operacje na nogę po której byłam unieruchomiona przez długi czas i doktor zakazał mi chodzić na uczelnie. Po kilku miesiącach i solidnej rehabilitacji wróciłam na uczelnie. Mam wszystkie zaświadczenia itd. Itp. Na uczelni zgodzili się na moją przerwę bez żadnych zastrzeżeń. W pierwszym semestrze miałam średnia 5,0 i chciałabym taka utrzymać ponieważ staram się o stypendium rektora i o wyjazd na praktyki za granicę. Niestety trafiłam na upartego rektora, który z przedmiotu o niskim znaczeniu na moim kierunku musowo chce mi wystawić 3 mimo, że egzamin napisałam na 5 ale dlatego, że nie chodziłam na zajęcia chce mi obniżyć ocenę. Żadne argumenty do niego nie trafiają. Nie da się go przekonać mimo, że wszyscy pozostali wykładowcy nie mają z moją sytuacja problemów i z wszystkich pozostałych przedmiotów mam 5tki. Jest to uczelnia prywatna. Chciałam zapytać czy był ktoś z was może w podobnej sytuacji? Czy jest jakiś sposób żeby odwołać się od tej oceny? Czy jest może jakaś instytucja do której mogłabym złożyć zażalenie?
-