Praca - Asystent ds. e-commerce
dodany przez
Atlanti, w Praca podczas studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez Julia Korektorzy24
Zajmujemy się korektą i redakcją książek, artykułów, prac licencjackich, magisterskich, instrukcji obsługi, folderów reklamowych.
Nie piszemy gotowych tekstów i prac licencjackich, magisterskich etc.
Cena od 2,50 zł za stronę (1800 znaków ze spacjami), za usługę ekspresową doliczamy 30 proc. od wynegocjowanej stawki.
Wycena bezpłatna, praca zdalna.
-
Przez Oseii
Witam
Jako, że od października postanowiłem zrobić drugie podejście na studia (tym razem mam nadzieję, że dobrze wybiorę kierunek) mam do was kilka pytań.
Poszukuję w ofercie Krakowskich i Warszawskich uczelni kierunków dotyczących e-commerce.
Póki co znalazłem tylko marketing i komunikację rynkową na UEK.
Wiecie jeszcze o jakiś uczelniach na których znajdę podobne kierunki studiów ?
Interesują mnie tylko studia dzienne
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Os.
-
Przez Patryk Szczepaniak
Witam,
matura coraz bliżej a w mojej głowie mało konkretów. Czas największy zdecydować się na kierunek i miasto. W tej chwili uczę się w Lesznie - woj. WLKP
Mam kilka pytań i bardzo prosiłbym o pomoc, odpowiedź, ukierunkowanie.
Czy warto kontynuować naukę w zawodzie?
Jest to kierunek przyszłościowy (teleinformatyk) jednak moje technikum nie dało mi zbyt dużo wiedzy na ten temat. Zdałem egzamin E13 i E15 na wysokim poziomie jednak największy sprawdzian będzie na egzaminie E16 w czerwcu - tak, po maturze (wujek Google powie co to za egzamin).
Na dodatek najbliższe studia zaoczne to Bydgoszcz. Większość studiów na tym kierunku są w trybie dziennym, który niesie za sobą koszty mieszkania w danym mieście, czasami bez możliwości pracy jednocześnie.
Zainteresowania?
Ostatnimi czasy dużo czasu spędzam na oglądaniu kursów google na temat e-commerce, próbuję tworzyć strony na wordpressie i znam w podstawowym stopniu html i css. Pozycjonowanie, obmyślanie strategii reklamowej? Brzmi fajnie i ciekawie. Praca w domu? Budowanie stron? Bardzo chętnie, ale czy studia pozwolą mi na rozwój (jestem świadomy że jeżeli sam nie zacznę się zagłębiać to nic w tym kierunku nie osiągnę). Czy wybór studiów na WSB Poznań - Inż. Informatyka - E-commerce to dobry wybór czy tylko strata czasu. Być może macie propozycje studiów w tym kierunku?
Nie chciałbym się rozstawać z komputerem, w szczególności wizja pracy w własnym biurze, domu, praca zdalna strasznie mnie motywuje. Jestem typem, który lubi własny kąt, ale także podróże, w których w czasie ich trwania mógłbym nadal mieć kontakt z pracą i nie zostawać w tyle.
Czy prywatne uczelnie takie jak WSB Poznań czy CDV Poznań pozwolą mi na rozwój?
Ciągle jestem w wielkiej kropce. Chciałbym się przeprowadzić do Poznania -> a może dalej, zacząć pracę i studiować zaocznie aby mieć za co się utrzymać i jednocześnie studiować. Czy wybór uczelni takich jak WSB ma sens?
Podsumowanie
Olać e-commerce i po studiach na innym kierunku zrobić podyplomówkę? Postarać się o rozwój w kierunku mojego zawodu i iść do Bydgoszczy? A może macie ciekawsze, lepsze, ambitniejsze plany? Jestem w stanie uczyć się sam, bowiem własne zaangażowanie i wkład jest najważniejsze, a dla wizji dobrej przyszłości i przyjemnego życia warto się starać. Zawód z pasją, który nie męczy to chyba moje małe marzenie
Dzięki za poświęcony czas na przeczytanie tych wypocin.
Pozdrawiam
-
Przez timecamp
Witam, czy można zamieścić ogłoszenie:
Nielimitowane urlopy,
nielimitowane godziny pracy.
Poszukuję osoby do pracy zdalnej, która dobrze posługuje się językiem angielskim. Mile widziane umiejętności copywriterskie i znajomość nowych technologii (software).
Praca na rzecz firmy timecamp.com. Praca polegać będzie głównie na redagowaniu treści w języku angielskim na podstawie wytycznych.
Umowa o dzieło
12 zł za godz.
kontakt
p.kijko@timecamp.com
tel. 601306476
-