pomoc w pisaniu Profesjonalne pisanie prac - korekta - uczciwie
dodany przez
econtext.pl, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez Wiktoria__
Witam,
jestem przed rozpoczęciem pisania pracy licencjackiej. Promotor prosił, aby wysłać mu PLAN PRACY.
Nie wiem jednak co on ma zwierć, ma on być na zasadzie spisu treści? Na czym to polega? Czy jest ktoś, kto pisał taki plan i jest w stanie podpowiedzieć?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
-
Przez Mateusz_G
Cześć, w ramach pracy licencjackiej prowadzę badania preferencji dotyczących redystrybucji dochodu i proszę Was o pomoc - wzięcie udziału w badaniu. Forma jest ciekawa, a badanie trwa 2 minuty:
Link do badania (klik)
Z góry Wszystkim dziękuję!
-
Przez Nike12
Witajcie, na mnie również przyszedł czas, jeśli chodzi o pracę magisterską. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety: https://forms.gle/jyFhaN6JXFoxXT1z6
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
-
Przez TomaszSt
Cześć wszystkim,
jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
Pozdrawiam
-
Przez recovery1
Witam,
jestem studentką psychologii, którą bardzo interesuje temat seksualności, sposobów radzenia sobie kobiet z problemami ginekologicznymi i tworzenia programów pomocy. Piszę właśnie pracę magisterską na temat funkcjonowania seksualnego kobiet po zabiegu histerektomii i chciałabym zaprosić Panie do podzielenia się swoimi doświadczeniami i odczuciami w tym temacie. Jeśli znają również Państwo osoby o podobnych doświadczeniach, byłabym wdzięczna za udostępnienie ankiety i pomoc. Ankieta jest całkowicie anonimowa (wyniki są opracowywane zbiorowo) i nie powinna zająć więcej niż 20 minut.
Serdecznie dziękuję!
https://forms.gle/M8LtjdAQpHqTkfdU6
-