praca licencjacka.
dodany przez
dariadaga, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
-
Podobna zawartość
-
Przez Nina7
Studiowanie prawa i kierunku doradztwo polityczne i publiczne to dobre połączenie?
Jakie są tego plusy i minusy? I co po tym można robić jak to w fajny sposób połączyć jaki zawód?
-
Przez Mateusz_G
Cześć, w ramach pracy licencjackiej prowadzę badania preferencji dotyczących redystrybucji dochodu i proszę Was o pomoc - wzięcie udziału w badaniu. Forma jest ciekawa, a badanie trwa 2 minuty:
Link do badania (klik)
Z góry Wszystkim dziękuję!
-
Przez tasteoftruth
Hej! Jestem obecnie po trzecim roku na studiach z grafiki komputerowej. W tym roku powinnam pisać pracę dyplomową i ją zaraz bronić. Niestety, w ciągu roku nie zaliczyłam dwóch przedmiotów. Z różnych przyczyn. Strasznie mi z tego powodu głupio i przykro. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wygląda przedłużenie terminu oddania pracy i czy bez niej mogę iść na studia magisterskie? Nie jestem w stanie się obronić bez tych dwóch przedmiotów. Nie wiem co robić i jestem w kompletnej rozsypce. Pomocy. Moja praca jest gotowa w 70% ale do 15 września nie dam rady.
-
Przez karolina796
Dostalam się na prawo do uwb w Białymstoku i UMCS w Lublinie i nie wiem co mam robić? Którą uczelnia jest lepsza pod względem poziomu i lepiej jest widziana wśród pracodawców? Może ktoś z Was studiował na którymś uniwersytecie i mógłby podzielić się opinią. Mam czas do jutra, więc proszę, dajcie jakieś rady
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam
-
Przez Anonimowa
Po przeprowadzeniu ankiety i wpisaniu odpowiedzi do bazy danych w excelu, dotarłam do etapu, w którym muszę zrobić analizę statystyczną. Wszystkim odpowiedziom nadałam etykiety numerowe i w taki sposób wpisywałam je do bazy (1-5). Pytania o grupę wieku, wykształcenie, miejsce zamieszkania oraz sytuację zawodową, chciałabym skorelować z resztą pytań w mojej ankiecie. Nie wiem jakiego testu statystycznego użyć (Spearman, Pearson czy inny), oraz jakie inne sposoby analizy statystycznej należałoby użyć do mojego typu ankiety.
Poniżej wstawiam przykładowe pytanie z mojej ankiety oraz sposób oznaczenia w bazie:
Które badanie wybrałaby Pani, aby zdiagnozować osteoporozę?
ultrasonografia (USG) -1
rentgen (RTG) -2
densytometria -3
nie wiem -4
Ponadto pytania o wiek, sytuację zawodową, wykształcenie i miejsce zamieszkania również oznaczałam w sposób symboliczny to znaczy np. małe miasto 1, wieś 2, łódź 3.
-