Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Praca dyplomowa - wszystko, co musisz o niej wiedzieć
dodany przez
Miłosz Szkudlarski, w Praca magisterska, licencjacka, inżynierska, egzamin licencjacki
-
Podobna zawartość
-
Przez Selena24
Za 2 dni bronię mojej pracy dyplomowej.
Trochę się denerwuje, ponieważ w komisji jest mój poprzedni promotor.
Chciałabym wiedzieć czy wystarczy odpowiedzieć dobrze na pytania dotyczące pracy dyplomowej aby zaliczyć egzamin dyplomowy na 4 ?
Sama dostałam termin obrony na 6 dni przed obroną.
Czy po prostu zaliczą mi obronę tak czy siak?
Dodam, że pracę pisałam sama.
Sama praca została oceniona na 4 zarówno przez recenzenta jak i mojego aktualnego promotora.
-
Przez patrycja19977
Cześć!
Byłabym wdzięczna za uzupełnienie mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat nowotworów jajnika
https://forms.gle/4WipfKrBHZi98fR59
Z góry dziękuję!
-
Przez Sowa Dyplomowa
Witam, to Sowa, Sowa Dyplomowa. Jestem mądra, inteligentna oraz poważna osoba. Rzadko się uśmiecham, bo cały czas myślę i jestem w stanie tworzenia nowych naukowych osiągnięć. Ja oraz mój zespół, przez lata zajmuje się pisaniem różnego rodzaju prac naukowych, dzięki czemu zdobyliśmy dużo doświadczenia w tym temacie. Współpracujemy z dużą ilością profesorów, doktorów oraz innych nauczycieli nie tylko w Polce, a też z całego świata, dzięki czemu, szybko możemy zareagować i przygotować najlepszą ofertę dla Ciebie. Pomoc w pisaniu prac dyplomowych – coś, czego nikt nie potrafi lepiej od nas!
Pisanie Referatów Pisanie Prac seminaryjnych (zaliczeniowych, semestralnych) Pisanie Prac licencjackich / absolwenckich Pisanie Prac magisterskich / inżynierskichPisanie Prac doktorskich / dysertacyjnychPisanie Prac MBA Pisanie RecenjiP isanie Praca semestralnych Pisanie Artykułów naukowych
http://www.sowadyplomowa.pl
-
Przez katarzynaszr
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, inżynierskich, zaliczeniowych. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z różnorodnych dziedzin naukowych. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, który pozwala na bieżący wgląd w proces tworzenia i umożliwia terminowe wykonanie. Gwarantuję rzetelność, poufność i terminowość i jestem pewna, że razem znajdziemy najrozsądniejsze rozwiązanie. Realizuję również zlecenia bardzo pilne z krótkim terminem realizacji. napisz: katarzynaszr@gmail.com
-
Przez studentka04
Cześć. Może był ktoś w podobnej sytuacji co ja... a mianowicie w czerwcu mam 1 termin obrony pracy magisterskiej, ale ze względów osobistych do niego nie podchodzę, w dodatku nie mam w 100% ukończonej pracy dyplomowej. W związku z tym zamierzam bronić się w drugim terminie, czy w ogóle jest taka możliwość, że podchodząc do obrony w 2 terminie można zmienić promotora? Powiem szczerze, że w ogóle nie mogę się z nim dogadać, nie mam z jego strony żadnego wsparcia merytorycznego, a mam bardzo trudny temat i nie mogę sobie poradzić z określeniem kilku punktów w pracy... Nie wiem czy dziekanat na to by poszedł, gdyż nie mam dobrego argumentu. Przecież nie powiem, że nie mogę się z nim dogadać, że nic mi nie pomaga, że w ogóle nie sprawdza prac (nikomu) itd. Pracę już prawie mam całą napisaną tylko brakuje mi w niej najważniejszych rzeczy...
-