Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Komunikacja wizerunkowa (branding) czy psychologia w biznesie?
dodany przez
Jakiestudia, w Zarządzanie i marketing
-
Podobna zawartość
-
Przez Marja
Cześć, planuję rekrutować na studia niestacjonarne II stopnia do WSB w Trójmieście. I właśnie wybieram między takimi specjalnościami Zarządzania jak Psychologia w zarządzaniu/ Marketing i komunikacja społeczna / Zarządzanie zasobami ludzkimi. Jakie macie opinie na ten temat? Może ktoś studiuje? Interesują wszystkie informacje o kierunkach, o uczelnie a również o Trójmieście (lepiej podać się do Gdyni czy Gdańska)
Dziękuję z góry!)
-
Przez Łukasz Wróblewski
Witam! Miałem iść na rok do szkoły policealnej an kierunek public relation, bo totalnie nie wiem co w życiu robić! Niestety kierunek nie powstaję, ale pojawiła się dodatkowa rekrutacja na UWR - komunikacja wizerunkowa. Czy warto? Czy jest zapotrzebowanie? Jaka płaca? Dam radę? Milion pytań, ale do dzisiaj muszę podjąć decyzję. Doradźcie!
-
Przez Klaudia Sitarek
Witam serdecznie. Piszę ponieważ mam problem z podjęciem decyzji na jaki kierunek studiów się wybrać. Na początku bardzo zainteresowała mnie logistyka- kierunek przyszłościowy, lecz boję się fizyki. Zamiast logistyki pomyślałam może zarządzanie? aczkolwiek naczytałam się w internecie negatywnych opinii, dajace do zrozumienia, że po zarządzaniu nie ma pracy. Zdziwiło mnie, bo uważam ten kierunek jako również przyszłosciowy, moze nie tak jak logistyka ale praca się powinna znaleźć. Ciekawią mnie kierunki typu " Psychologia/prawo w biznesie " ktoś może się orientuje, kim można być po takim kierunku? Czy jest to dość opłacalna praca na przyszłość? I pytanie dotyczące logistyki: czy ktoś, kto studiował ten kierunek może powiedzieć na co się przygotować z matematyki oraz fizyki? czy naprawdę jest ciężko? Czy wybrać sobie łatwiejszy kierunek - zarządzanie i również znajdę dobrze płatną prace?
Pozdrawiam
-
Przez Grzegorz
Witaj! Jeżeli:
- jesteś studentem,
- chciałbyś zdobyć praktyczne dziennikarskie doświadczenie w mediach elektronicznych,
- interesujesz się giełdą, relacjami inwestorskimi, PR, komunikacją, marketingiem, budowaniem marki,
- internetowy research nie ma przed Tobą tajemnic,
- media społecznościowe są istotną częścią Twego życia,
- przelewanie myśli na ekran komputera nie stanowi dla Ciebie problemu,
- chciałbyś zdobywać wiedzę od praktyków, a nie tylko teorię,
- zależy Ci na budowaniu własnego dziennikarskiego portfolio,
- chciałbyś publikować teksty, analizy, współtworzyć raporty oraz prowadzić wywiady z ciekawymi osobami
Jeżeli na większość powyższych pytań odpowiadasz tak, to dobrze trafiłeś!
Mam dla Ciebie propozycję dziennikarskiego stażu i współpracy na łamach serwisów branżowych relacjeinwestorskie.org.pl i Markana.pl. Wystawiamy referencje. Dłuższa współpraca, a z czasem oficjalne dołączenie do naszego zespołu również wchodzi w grę!
Relacjeinwestorskie.org.pl to obecnie największa polska branżowa platforma internetowa, dedykowana osobom zajmującym się relacjami inwestorskimi (praktykom i teoretykom), spółkom giełdowym oraz wszystkim zainteresowanym polskim rynkiem kapitałowym, rozwojem i perspektywami polskiego IR-u. Wortal łączy ekspertów branżowych, praktyków IR, pozwala uzyskać odpowiedź na nurtujące pytania z branży, jest stale aktualizowaną bazą wiedzy z ww. zakresu.
Markana.pl to kompleksowa platforma wiedzy i usług na temat nowoczesnego brandingu. Dostarczamy nowoczesną wiedzę związaną z wszystkimi aspektami budowania marki.
Współpraca zdalna jest jak najbardziej możliwa. Jeżeli jesteś zainteresowana/y, prześlij swoje CV na adres
info@relacjeinwestorskie.org.pl
a niezwłocznie się odezwiemy!
-