-
Podobna zawartość
-
Przez MikołajG
Cześć!
Interesuję się studiami PM podyplomowymi na UMK w trybie online. Czy jest to dobry początek dla początkującego studenta, który chcę mieć konkretny zawód czy jest to strata czasu? Czy ma to znaczenie przy rekrutacji ukończenie takich studiów? Proszę o odpowiedz tych osób, którzy pracują w branży i naprawde coś znają na ten temat.
Kolejna kwestia jaka jest dobra uczelnia dla studiów podyplomowych. Czytałem, że są teraz dużo uczelni z niską jakością nauczania. Nie chciałbym trafić na taką, więc liczę na pomóc innych studentów, które ukończyli podobne studia.
Pozdrawiam serdecznie
-
Przez mateuszperon00@gmail.com
Cześć, mam w planach rezygnację z obecnego kierunku studiów i od października rozpoczęcie nowego. Mam kilka pytań odnośnie całego procesu. Na przyszłym kierunku będę chciał przepisać kilka ocen (o ile dostanę na to zgodę) jakie dokumenty z pierwszej uczelni są potrzebne do tego? Wiem, że potrzebuję wykaz ocen, czy dokument potwierdzający efekty uczenia się to to samo? Czy taki dokument należy pobrać już w momencie rezygnacji ze studiów czy będzie możliwość odebrania go dopiero w październiku? Chciałem tez wiedzieć czy w sytuacji, gdy nie złoże oficjalnej rezygnacji, tylko z powodu niezdania egzaminów zostanę skreślony z listy studentów, nie będzie problemu z uzyskanie wykazu ocen? Z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez sara382123
Zastanawiam się nad wyborem Uczelni, moją pasją jest psychologia, chciałbym ukończyć ciekawe studia unikając sytuacji, w której stracę zapał i zainteresowanie zawodem, co polecacie?
-
Przez Pawel111
Witam, mam pytanie odnośnie studiów w roku 2021. Chciałbym dostać się na analityka medyczna przy maturze z biologii na 60% i matmie podstawowej na 60% czy jest taka możliwość?(na niektórych uczelniach tylko biologia jest potrzebna) Tym bardziej ze w tym roku wiele uczniów odpuściło sobie naukę. Składam papiery na 3 uczelnie. Czy ktoś wie coś na ten temat albo miał podobny problem ?
-
Przez dora110
Mam kilka pytań, a mianowicie:
1. Gdy ma się licencjat z czegoś innego i magisterkę z czegoś innego, to pracodawca patrzy tylko na to z czego ma się magisterkę, czy patrzy też na licencjat?
2. Czy pracodawca patrzy na nazwę uczelni?
3. Czy pracodawca patrzy na to, czy skończyliśmy studia stacjonarne czy zaoczne?
-