Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Korepetycje z chemii - nadrabianie zaległości!Kraków
dodany przez
chemia rozsz, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez rozwiazywaniezadan2018
Witam. Oferuję swoją pomoc w rozwiązywaniu zadań z matematyki i fizyki, od liceum po studia.
Rozwiązania na komputerze (w formacie docx, pdf). Rozwiązania są dokładne, z opisem, krok po kroku, mogą posłużyć do samodzielnej nauki.
Zadania do rozwiązania proszę wysyłać na maila:
zadanka2016@gmail.com
Dogadamy się do ceny i czasu realizacji.
Zapraszam do skorzystania z moich usług.
-
Przez różowapantera
Cześć. Mam dylemat związany z wyborem studiów. Dostałam się na Uniwersytet Łódzki na chemię kosmetyczną oraz na dietetykę na uniwersytet przyrodniczy w lublinie. Nie wiem co wybrać aby mieć w przyszłości dobrą i ciekawą pracę z możliwościami. Proszę o pomoc i porady
-
Przez lejdi123
Po jakim kierunku studiów mogę studiować chemie kosmetyczną, jeśli jest to kierunek II stopnia?
-
Przez lucasso
Wejdź na sieumie.pl Zrób zdjęcie zadania, problemu matematycznego Prześlij je - otrzymasz film z rozwiązaniem Twojego zadania i omówieniem -
Przez Agnieszka_OnlineAcademy
Rozwiązywanie zadań przez Internet z matematyki, analizy matematycznej, fizyki, chemii na wszystkich poziomach nauczania (również po angielsku), pomoc przy sprawozdaniach.
Jeżeli nie jesteś w stanie rozwiązać zadania z ww. przedmiotów lub nie radzisz sobie ze sprawozdaniem z laborek skontaktuj się z profesjonalistami w tej dziedzinie.
Prześlij treści zadań na nasz adres mailowy oraz podaj termin na kiedy mają być zrobione. Odpiszemy tego samego dnia i przedstawimy naszą wycenę.
Zadania mogą być wykonane z dokładnym opisem, bardziej przejrzystym niż podręcznikach i zbiorach zadań, tak aby można było łatwo zrozumieć skąd co się wzięło.
Online Academy to zarejestrowana i legalnie działająca firma, wpisana do CEiDG.
Zapraszamy!
-