Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Martyna.q
Hej, co prawda na wybór kierunku studiów mam jeszcze czas bo maturę zdaję w maju, ale zastanawiam się nad Fizyką medyczną na UŚ w Katowicach stąd mam pytanie, które studiują/ studiowały ten kierunek
1. Czy warto, jakie są perspektywy pracy?
2. Na stronie UŚ dowiedziałam się, że pod rekrutacje brane są następujące przedmioty: matematyka, fizyka, informatyka, biologia, chemia i mam pytanie jak wysoko należy zdać maturę
3. Jaki jest poziom studiów, czy ciężko się utrzymać
-
Przez Marja
Cześć, planuję rekrutować na studia niestacjonarne II stopnia do WSB w Trójmieście. I właśnie wybieram między takimi specjalnościami Zarządzania jak Psychologia w zarządzaniu/ Marketing i komunikacja społeczna / Zarządzanie zasobami ludzkimi. Jakie macie opinie na ten temat? Może ktoś studiuje? Interesują wszystkie informacje o kierunkach, o uczelnie a również o Trójmieście (lepiej podać się do Gdyni czy Gdańska)
Dziękuję z góry!)
-
Przez xsuunset
Hej,
jestem bardzo ciekawa opinii studentów na temat kierunku logistyka na UE w Katowicach. Ogólnie jestem zielona w tym temacie. Chciałam iść na Polibudę w Zabrzu, jednak po przeczytaniu opinii muszę się jeszcze raz zastanowić. Wszystkie rady będą mile widziane. Jak już jest taki temat na forum to przepraszam, to mój debiut
-
Przez Nat98
Jaka uczelnia lepsza dla kierunku turystycznego Akademia Wychowania Fizycznego w Katownicach czy Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach co wybrać ?
-
Przez haas888
Witam.
Szybkie pytanie, najlepiej do aktualnie studiujących albo absolwentów.
Którą placówkę polecacie i dlaczego?
Zastanawiam się nad Finansami i Rachunkowością w Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku oraz Międzynarodowymi Stosunkami Gospodarczymi w Uniwersytecie Gdańskim.
Oczywiście zamierzam studiować stacjonarnie.
-