Skocz do zawartości
Recruiters

Specjalista ds.Obsługi Klienta niemieckojęzycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Aktualnie dla naszego klienta, międzynarodowej firmy z Poznania, do nowego projektu, poszukujemy kandydatów  na stanowisko: Specjalista ds.Obsługi Klienta niemieckojęzycznego.

Przesyłam link do oferty pracy, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat oferty:
http://www.gowork.pl/praca_podglad,6427864?keywords=®ion=

Jeśli jest Pan/Pani zainteresowana/y wzięciem udziału w procesie rekrutacyjnym, proszę 
o przesłanie nam swojego aktualnego CV na adres: ng@recruiters.com.pl

Pozdrawiam serdecznie
Anna Stankiewicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Mariusz123
      Cześć wszystkim. Nazywam się Mariusz Suder.
      Chciałem polecić fajny program do nauki dowolnych języków Speaking Teacher
      Znajduje się w nim dużo przygotowanych materiałów do nauki angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego.
      Poza tym Speaking Teacher jest wyposażony w edytor tekstowy dzięki czemu można przygotować własne testy w dowolnych językach.
      By w pełni korzystać z programu potrzebne są zainstalowane głosy SAPI5, na mojej stronie znajdują się linki do pobrania darmowych lub testowych głosów w różnych językach.

Programu może również funkcjonować w specjalnym w trybie dla niewidomych wówczas Speaking Teacher mówi wszystko co potrzebne.
      Speaking Teacher AB3 w pełni funkcjonalnej wersji testowej dostępny jest na stronie (system Windows):
      https://www.sudermariusz.com.pl/polski/speakingteacher.html

a tu bezpośredni link do pobrania:
      https://www.sudermariusz.com.pl/download/instaler_st_ab3.exe

• Przez Dawidn28
      Witam jestem Dawid. Szukam jedna lub dwie osoby do wykonywania wycen, materiałów i wykonania, przetargów. Jest to dodatkowe zajęcie a całe szczegóły odmowie z zainteresowanymi osobami. 
    • Przez magdab
      Posiadam certyfikat DSD II, który podobno zwalnia z zajęć językowych na studiach. Czy ktoś wie, jak to wygląda? Czy mam to podać przy rejestracji czy dopiero zanieść wraz z dokumentami? W szczególności interesuje mnie Uniwersytet Warszawski.
    • Przez Recruiters
      Dzień dobry,

Aktualnie dla naszego klienta, międzynarodowej firmy z branży finansowej, poszukujemy kandydatów na stanowisko: Pracownik biurowy z językiem niemieckim

http://www.gowork.pl/praca_podglad,6417002?keywords=®ion=

Jeśli jest Pan/i zainteresowana/y wzięciem udziału w procesie rekrutacyjnym, proszę
      o przesłanie nam swojego aktualnego CV na adres: ng@recruiters.com.pl

Pozdrawiamy serdecznie
      Zespół Recruiters

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Czołem szanownym kolegom studentom. Zwracam się z pytaniem, w kwestii na razie hipotetycznej. Zgłosiłem się  na studia z dwóch kierunków. Jak wiadomo, już pojutrze początek roku, a niestety dopiero teraz zrodziły się wątpliwości - czy podołam z dwoma naraz, ale przede wszystkim - jeden z nich (w moim przypadku informatyka), nie do końca jednak odpowiada moim zainteresowaniom. Zostałem w czasie rekrutacji poinformowany, że jednoczesne dwa kierunki i IOS pozwolą na łatwiejszą rezygnację z jednego kierunku, bez koniecznści przerwy w nauce. Do czego zmierzam - po prostu chodzi mi o to, czy nie będzie problemem zrezygnowanie z jednego kierunku od razu na początku roku? Na chwilę obecną myślałem o zmianie przed nowym semestrem, ale gdyby można przerwać to szybciej?    
    • Hej, Jestem zainteresowana studiami na AHE Łódź na kierunku filologia angielska, II stopnia, nauczycielska z elementami neurodydaktyki. Aktualnie jestem po licencjacie z filologii angielskiej po UP w Krakowie. Niestety nie otworzyła się tam magisterka bo było za mało chętnych osób.  Szukam więc alternatyw. Czy ktoś może udzielić mi informacji o w.w kierunku, wyrazić opinie na temat tej uczelni, ewentualnie polecić inne uczelnie gdzie zrobię magisterkę z filologii angielskiej (spec. nauczycielska). Do AHE przyciągnęło mnie też hasło "elementy neurodydaktyki"-wydaje się ciekawe. Dodam, że ze względu na to, że mieszkam w okolicach Krakowa, biorę pod uwagę tylko studia online w AHE lub innej uczelni oddalonej od Krakowa. A może jest tu ktoś z Krakowa i poleci mi inne uczelnie na miejscu? Na pewno tylko interesuje mnie spec.nauczycielska.   Dzięki z góry 
    • Jestem na ostatnim roku studiów mgr. Mam propozycję stażu w Urzędzie Pracy. Na uczelni pobieram stypendium socjalne. Czy taki staż wlicza się w dochód i czy trzeba zgłaszać to na uczelnie w przypadku podjęcia takiego stażu. Nie chce później mieć na uczelni nieprzyjemności i oddawać pieniądze za bezpodstawne pobieranie stypendium socjalnego. 
    • A wiesz coś o specjalności Transportu (pilotaż samolotów transportowych) na studiach wojskowych? Myślałem o pójściu na to.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.