Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Poszukuję przyszłych studentów Zdrowia publicznego US
dodany przez
Monika Antosik, w Życie studenckie
-
Podobna zawartość
-
Przez Justyna9825
Cześć wszystkim, jestem tutaj nowa. Jestem studentką II stopnia żywienia człowieka i dietetyki i w ramach mojej pracy magisterskiej badam opinię studentów na temat systemów znakowania żywności. Wiem, że niechętnie wypełniamy ankiety, ale obiecuję, że moja jest naprawdę krótka (do wypełniania w 2-3 minuty tak naprawdę), a ja będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Życzę Wam miłego dnia i powodzenia w nowym roku akademickim! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK-eITCMLalg8s2KwgEVZoDAxFPF4NQcTymtl1EuFBBo7Leg/viewform?fbclid=IwAR2nrC9Qg4k-cEBUmG1j1jvKr6Efm9W7RFuQU0OlG5qsD8hRjlz-IcrFOVU
-
Przez Maturzystka987
Witam
prosze o informacje o tym kierunku przeczytałam już info z różnych uczelni informatorów ale to wciąż mało chciałabym się dowiedzieć coś od osób studiujących ten kierunek
jak wyglada rok ? w jakie dni macie wykłady? Czy jesteście w prywatnych czy publicznych? I wiele wiele innych
-
Przez xann
Witam chciałabym się dowiedzieć jak wygląda "od kuchni" studiowanie na kierunku geoinformatyka oraz poznać na czym polega praca w tym zawodzie. Jeśli ktoś studiuje ten kierunek lub wie coś o tym proszę o wiadomości prywatne lub odpowiedzi. Chętnie dowiedziałabym się o tym czegoś więcej, ponieważ informacje zawarte w informatorach nie w pełni jasno określająmi obraz tego kierunku.
-
Przez calvaixx
Cześć, jestem przed podjęciem najważniejszej decyzji w moim życiu. Mianowicie chodzi o wybór kierunku studiów i odpowiedniej uczelni.
Interesuje mnie dekoracja wnętrz, szerzej pojęta jako architektura wnętrz. Gdzie mogę studiować taki kierunek, jakie miasto polecacie ku temu? Czym mam się kierować przy wyborze? Jakie rozszerzenia powinnam zdawać na maturze?
-
Przez PaulaPa
Witam!
Mam do Was ogromną prośbę. Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest niezbędna do napisania pracy magisterskiej pt: Pogląd studentów kierunków medycznych na probiotyki i prebiotyki w diecie". Ankieta jest anonimowa.
Serdecznie dziękuję za poświęcony czas.
Link do ankiety: https://goo.gl/forms/u10jrPUSqUkLgR5v1
-