Skocz do zawartości
standa

Najlepsza pizzeria Zakopane

Rekomendowane odpowiedzi

Co kto lubi - ja akurat do Dominium chodzę właśnie dlatego, że na tle innych pizzerii wypadali najlepiej smakowo. A cena? Na pizzę nie chodzę codziennie, to raz. I do tego dochodzi jakość innych tematów. Bywaliśmy i w takich lokalach, gdzie pizza była niewiele tańsza, a na stół podawano nam najtańszy keczup w opakowaniu własnym. Kwestia oczekiwań. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po co pytasz? Czyżby spam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w mojej wypowiedzi było coś takiego?

Za każdym razem piszę, że nie wiem czy jest dobra i pytam czy Ty wiesz czy jest dobra.

Coś z tego się nie zgadza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że jest wiele dobrych pizzeri i wcale nie trzeba płacić za markę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jedzenie jest w restauracji Monte Rosa ul Nowotarska 8 Wyśmienite jedzenie i pizza jak we Włoszech ,smaczna ,w różnych smakach .Jadam tam zawsze jak jestem w Zakopanem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update 2022 - jakby ktoś tu jeszcze czasem zaglądał

Mieszkaniec zako, część restauracji znam od kuchni...

Polecić mogę co do pizzy:

Cristina, Tunel

Na dowóz squadrato (neapolitańska) i fucking good

Dania regionalne i nie tylko:

Heart by Amaro (taniej niż u niego w wawie), zakopiańska, a Bąkowo zohylina wyżnio i niżnio to numer 1 w regionalnych

Fajna miejscówka na obiad z widokiem - cafe tygodnik podhalański (ale długi czas oczekiwania na zamówienie) i góralski browar (mają swoje piwo) a latem na dachu mają coś a'la beach bar, klimat prawie jak na plaży, każde wolne w sezonie to tylko tam

Elo nasi, czegoś brakuje? Ino bez reklam swoich knajp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Jeżeli chodzi o drukowanie, to wszystko zależy kto gdzie mieszka  Jak ktoś mieszka w Krakowie bądź okolicach to myślę, że warto pomyśleć o lobos promo https://lobos.promo/  jest tutaj również możliwy spersonalizowany druk cyfrowy z tego widziałam. Mam nadzieję, że komuś się przyda.
    • Tak jak ktoś napisał. Łatwo jest założyć, ale potem tą firmę utrzymać, mieć klientów itd. Przykład podam jako salon fryzjerski, który dzisiaj jest już połączony często z zabiegami kosmetycznymi typu paznokcie, makijaż permamentny itd. Trzeba mieć fundusze na sprzęt, na fotele, konsolety czy na poczekalnie fryzjerskie https://salonova.pl/poczekalnie-fryzjerskie kończąc na akcesoriach jak nożyczki, maszynki do strzyżenia i preparaty typu kosmetyki, farby etc. Potem trzeba jeszcze przyciągnąć klientów, równocześnie prowadzić kanały SocialMedia. Ciężki kawałek chleba.
    • Hejka to wypowiem się i ja jako osoba, która studiowała na Polibudzie, ale w Gdańsku, a w Gliwicach. Studiowałam Technologię Chemiczną i powiem szczerze... , że jest dokładnie tak jak mówi autor. Co do przedmiotów, skąd ja to znam, a niektórzy prowadzący tak antypatyczni, byli tacy dwaj, jeden był z przedmiotu inżynieria procesowa czy przedmiot Tech. Chemiczna. Miałam takiego przykrego gościa, który nie potrafił tłumaczyć. Z chemią fizyczną, jest dokładnie tak jak opisano. Nie wiem czy u Was tak było, ale np na 1 terminie egzaminu, jak było się na wszystkich wykładach to doliczało się 3 pkt na egzaminie i np. dzięki temu miało się zdany egzamin.  
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.