Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Pralkadoprania
Witam
W tym roku mam zamiar iść na studia jednak długo zwlekałam z ostateczną decyzją. Na początku miałam iść do Akademii Frycza Modrzewskiego na prawo ,ale zrezygnowalam zaraz po otrzymaniu wiadomości o przyjęciu i teraz zostały mi tylko drugie tury w rekrutacjach. Uznałam że chce iść na psychologie i na moje szczęście została uruchomiona druga tura na uniwersytecie Papieskim. Czy ktoś wie jak jest z dostaniem się na ten uniwersytet? Czy jest ciężko ponieważ moje wyniki z matury pozostawiają wiele do życzenia. Wiem że nikt nie jest w stanie mi nakreślić czy się dostanę czy nie, ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji i jedyne co wyczytałam to że progów niby nie ma z kolei na innej stronie już pisze że progi są. Więc może ktoś coś wie o tej uczelni i będzie w stanie mi mniej więcej nakreślić poziom trudności w dostaniu się na nią?
-
Przez Pysa6
Zastanawiam się nad kierunkiem studiów informatyka i ekonometria. Co sądzicie? Łatwiejszy niż zwykła informatyka, albo może zbyt ekonomiczny jeśli jednak chciałabym coś z tej informatyki się nauczyć? Głównie myślę nad uniwersytetem rzeszowskim ale słyszałam średnie opinie. Może agh byłoby lepsze, ale szczerze to strasznie mnie zachęca budynek UR, bardzo nowoczesny. Przeczytałam już wszystko co jest na forum o tym kierunku i uczelniach
-
Przez Xkatex1919
Gospodarka przestrzenna na politechnice krakowskiej czy zarządzanie zasobami ludzkimi na uniwersytecie ekonomicznym?
Który kierunek daje lepsze perspektywy? Lubię rysować, projektować itd a z drugiej strony chciałabym mieć jednak ekonomiczne wykształcenie. Dodam że przejrzałam wiele wątków, programy studiów i nie potrafię się zdecydować. Początkowo chciałam podjąć oba kierunki, jednak już teraz wiem że muszę z któregoś zrezygnować i chcę zasięgnąć opinii.
-
Przez xewelinax123
Obecnie jestem na kierunku zarządzanie zasobami ludzkimi jednak mam możliwośc przeniesienia się na kierunek innowacje w biznesie lub doradztwo inwestycyjno gospodarcze. Chciałabym poznać opinie o tych 3 kierunkach, który da największe możliwości? Jest najbardziej przyszłościowy i bedzie po nim możliwość znalezienia fajnej pracy? Moze ktos studiuje któryś z nich i podzieli się opinią. Ciężko mi samej zdecydować bo w każdym kierunku widzę plusy i minusy.
-
Przez dora110
1. Co sądzicie o tym kierunku na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie?
2. O czym się na nim uczy?
3. Czy jest na nim mniej matmy niż zarządzaniu?
4. Czy nie jest to kiepski kierunek i czy jest w miarę poważany?
5. Jaka jest po nim praca?
6. Czy jest po nim dużo ofert pracy?
7. Czy byłby dobry jako zaoczny kierunek?
-