Ochrona środowiska - licencjat vs inżynier
dodany przez
neluch, w Przyrodnicze
-
Podobna zawartość
-
Przez Lit.paw1672
Hej, temat dotyczy obrony. Miałam bronić się w czerwcu byłam jednak daleko do oddania licencjatu przez ten czas mało co konsultowałam się ze swoim promotorem, przez co tak średnio mnie kojarzy. W efekcie przedłużyłam termin do października, pracę wysłałam w połowie sierpnia ale odpowiedzi wciąż brak. Jak mogę skontaktować się z promotorem poza Teamsem? Czy mogę napisać do niego na fb albo na uczelni coś mi na ten temat powiedzą w dziekanacie np?
-
Przez Juliia
Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów.
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez Mortis
Cześć wszystkim, kończę swoją pracę dyplomową i potrzebowałabym pomocy jeśli chodzi o wnioski końcowe. Czy ktoś jest w stanie polecić mi jakieś strony internetowe/książki gdzie znajdę interpretację struktury poszczególnych składników (aktywa, pasywa, przychody, koszty) w fundacji? Chodzi mi o coś w stylu "jeśli aktywa obrotowe przeważają to..." albo coś o tym jak wynik finansowy odzwierciedla działania fundacji.
-