Skocz do zawartości
Joanna

Dzień otwarty WIT i warsztaty malarstwa cyfrowego zapisy do 27 czerwca!

Rekomendowane odpowiedzi

Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania WIT w Warszawie zaprasza 02 czerwca 2016r. na Dzień otwarty i Warsztaty malarstwa cyfrowego, w siedzibie uczelni na ul. Newelskiej 6.

Dlaczego warto wziąć udział w wydarzeniu:

- aby poznać możliwości nowoczesnych technologii

- obudzić w sobie pasję tworzenia

- wymienić doświadczenia

- zdobyć wiedzę od specjalistów z branży

- wsiąść udział w malowaniu cyfrowym postaci na żywo

- sprawdzić profesjonalny sprzęt firmy Wacom oraz EIZO

- mieć możliwość obserwacji na żywo warsztatów najlepszych artystów cyfrowych oraz rozmowy z nimi

- skorzystać z otwartych wykładów przygotowanych przez WIT

CO W PROGRAMIE?

- Warsztaty Cyfrowego Malarstwa

- Pokazy Videomappingu

- Grafika 3D w nowych mediach

- Mappingtattoo – mapowanie cyfrowych tatuaży na modelach na żywo

- Warsztaty z tworzenia gier

Zapisy na warsztaty prowadzone są w dniach 21-27 czerwca: http://www.wit.edu.pl/dzienotwarty/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez KieMooN
      Tak. Wiem, że takich tematów jest milion lecz nie byłbym sobą gdybym nie zadał pytania po swojemu!
      A więc tak. Matura poszła słabo. Jedynie gdzie publicznie mam jakieś szansę dostać się na publiczne to SGGW *powtarzam są szanse*. 
      Zakładałem taki scenariusz, dlatego myślałem również o studiach prywatnych. PJATK, WIT, WWSI itp.  A może coś innego?
      Chciałbym, żeby uczelnia nakreśliła mi odpowiedni kierunek nauki, liczę się z tym, że poziom raczej wszędzie jest wysoki (?)
      Czy są tu takie osoby, które rzetelnie mogą napisać coś co mnie nakłoni do wyboru jednych z tych uczelni? Tak, patrzyłem koszta.
      Również, jeśli są tu studenci/absolwenci to też proszę o opinie nt. tychże uczelni.

• Przez Agnieszka
      Wirtualny Dzień Otwarty rozpocznie się 19 czerwca o godzinie 13:00.
      Aby wziąć w nim udział wystarczy wejść na stronę uczelni www.pk.edu.pl i przejść do zakładki Wirtualny Dzień Otwarty.
      Udział w Wirtualnym Dniu Otwartym mogą wziąć kandydaci z całej Polski.
      http://www.studia.net/wydarzenia/7958-wirtualny-dzien-otwarty-na-politechnice-krakowskiej-im-tadeusza-kosciuszki

• Przez Joanna
      Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania WIT jest członkiem programu Cisco Networking Academy Program cisco.netacad.net, w ramach utworzonej przy uczelni Lokalnej Akademii CISCO kształcą się specjaliści ds. sieci komputerowych, nabierając umiejętności w obszarze działania i konfiguracji sieci komputerowych, konfiguracji i zarządzania routerami oraz switchami firmy CISCO.
      Obecnie trwa rekrutacja na nową edycję kursów CISCO na WIT!
      Program Akademii CISCO przy WSISiZ (tak jak każdej akademii CNAP czytaj więcej http://cisco.netacad.net ) ma za zadanie uporządkować wiadomości i przygotować do zdania egzaminu na certyfikat CCNA. Materiały szkoleniowe (http://cisco.wsisiz.edu.pl ) oraz egzaminy są w języku angielskim (semestr I oraz II posiada także wersję polską). Zajęcia w naszej akademii odbywają się 3 razy w tygodniu i trwają 4h lekcyjne. W tej edycji w chwili obecnej przewidujemy utworzenie jednej grupy pierwszego poziomu (20 osobowej - termin to czwartki 17:00 N407).
      Koszt uczestnictwa w tej edycji to 400PLN/semestr.
      http://akademia.wit.edu.pl/kurs/akademia-cisco
      Osoby zainteresowane pierwszym semestrem zapraszamy do rekrutacji - osoby już zdecydowane zapraszam do zapisów gdyż decyduje kolejność zgłoszeń. Początek zajęć już w listopadzie.
      Zapisy i szersze informacje: http://akademia.wit.edu.pl/kurs/akademia-cisco

• Przez joanna_j
      Witam, 
      marzysz, by pokonać strach przed mówieniem? Chcesz płynnie przedstawiać się nowo poznanym osobom, interesująco opowiadać o swoich pasjach i pracy zawodowej? Pragniesz tworzyć i prowadzić profesjonalne prezentacje naukowe i biznesowe, które otworzą Ci drzwi do dalszej kariery? Ten warsztat może Ci w tym pomóc.

Podczas treningu dowiesz się, jak przygotować proste teksty użytkowe na każdą okazję, przygotowywać prezentacje i przemówienia oraz jak panować nad głosem, mową ciała, a także czasem wystąpienia. Jak płynnie posługiwać się pomocami dydaktycznymi i nawiązywać kontakt z publicznością.

Potem pozostanie już tylko wstać, odważyć się i mówić, by doskonalić swój warsztat! 

Prowadząca szkolenie: 
      Ewa Wilmanowicz – mówca, coach, master NLP

Termin: 14 czerwca 2016 roku, godz. 16:30 – 19:30

Bilety do nabycia tutaj: 242945-12.evenea.pl

Pozdrawiam,
      Joanna J.  
    • Przez Joanna
      Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania WIT wraz z Polską Grafiką Cyfrową oraz galerią Pragaleria (Warszawa ul. Stalowa 3) zaprazają po raz kolejny na wystawę sztuki cyfrowej - obrazów o tematyce dziecięcej. Tym razem pomysł jest o tyle ciekawy, że autorzy (60 artystów) prezentowanych prac tworząc swoje premierowe obrazy kierowali się tematyką związaną z ogólnie pojętym światem dziecka. Wystawa rozpoczeła się pod koniec kwietnia i potrwa do 18 maja, kiedy to o godzinie 19:30 rozpocznie się aukcja charytatywna, na której będzie można zakupić przygotowywane cyfrowo, wyjątkowe pierwsze egzemplarze obrazów pochodzących z limitowanych niskonakładowych edycji. Dochód w 100% zostanie przekazany na zakup tablic interaktywnych i sprzętu komputerowego, niezbędnego niektórym wychowankom Niepublicznej Szkoły Podstawowej dla dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu „Przylądek” do komunikacji z innymi ludźmi.

Więcej informacji: http://www.wit.edu.pl/6/1/news481/aktualnosci/

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Rozumiem. To co w taki razie z taką informacją na stronie uczelni: "Rekrutacja na studia niestacjonarne II stopnia ma charakter wolny (nie jest przeprowadzany egzamin). O przyjęcie na studia na wszystkich kierunkach prowadzonych w języku polskim oraz na wszystkich kierunkach prowadzonych w języku angielskim, oprócz kierunku Finance, mogą się ubiegać kandydaci posiadający co najmniej dyplom ukończenia studiów na poziomie pierwszego stopnia na dowolnym kierunku studiów".