Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

"Jubileuszowy" szturm antyterrorystów na Wyższą Szkołę Biznesu w Dąbrowie Górniczej
dodany przez
Agnieszka, w Bezpieczeństwo
-
Podobna zawartość
-
Przez Klaudiiaa
Zastanawiam się nad studiami na kierunku Finanse i Rachunkowość na WSB we Wrocławiu. Jestem ciekawa opinii tej uczelni i tego kierunku na WSB. Czy odradzacie czy wręcz przeciwnie?
-
Przez Klaudiiaa
Zastanawiam się nad kierunkiem prawo w biznesie na WSB Wrocław. Jest tu ktoś kto może to studiuje i opowie trochę o tym kierunku i ogólnie o Wsb? Czy jest to uczelnia, na którą warto wydać pieniądze?
Czy we Wrocławiu na jakies uczelni jest podobny kierunek?
-
Przez karolina.ers
Cześć wszystkim!
Czy są tu osoby przenoszące się z uczelni prywatnej na państwową? Konkretnie chodzi mi o przeniesienie z WSB na UAM/UMK. Czy ktoś mógłby mi opisać jak dana procedura wygląda? Czy komuś się udało? Jaki powód podaliście w prośbie o przeniesienie dla dziekana by wyraził zgodę? Czy można złożyć dwa wnioski jednocześnie czy muszę czekać na akceptację bądź brak zgody by złożyć podanie na inną uczelnie?
-
Przez Marja
Cześć, planuję rekrutować na studia niestacjonarne II stopnia do WSB w Trójmieście. I właśnie wybieram między takimi specjalnościami Zarządzania jak Psychologia w zarządzaniu/ Marketing i komunikacja społeczna / Zarządzanie zasobami ludzkimi. Jakie macie opinie na ten temat? Może ktoś studiuje? Interesują wszystkie informacje o kierunkach, o uczelnie a również o Trójmieście (lepiej podać się do Gdyni czy Gdańska)
Dziękuję z góry!)
-
Przez haas888
Witam.
Szybkie pytanie, najlepiej do aktualnie studiujących albo absolwentów.
Którą placówkę polecacie i dlaczego?
Zastanawiam się nad Finansami i Rachunkowością w Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku oraz Międzynarodowymi Stosunkami Gospodarczymi w Uniwersytecie Gdańskim.
Oczywiście zamierzam studiować stacjonarnie.
-