Skocz do zawartości
eruktos

Dla fanów 4 kółek

Rekomendowane odpowiedzi

Fanom czterech kółek, ludziom lubiącym wyzwania i tym, którzy nudzą się w wolnym czasie mogę śmiało polecić ofertę w postaci vouchera na przejazd ekskluzywnym autem po torze wyścigowym xd Ceny nie są wygórowane a niewątpliwie można sobie zafundować tym niezapomnianą przygodę : ) Sam z tego skorzystałem, wrażenia niesamowite, dużo adrenaliny, czyli wszystko to czego potrzebuje młody człowiek xd Poniżej załączam link, który pokieruje cię na stronę z której możesz zakupić taki voucher i przy okazji lepiej zapoznać się z ofertą. Zachęcam do podawania innych pomysłów rozwijających pasję, łamiących bariery strachu i wprowadzających coś nowego w życiu każdego z was. : )

www.devil-cars.pl/?idpartner=honolulu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tanio nie jest, szczególnie jeśli chce się przejechać jako kierowca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a szkoda, bo jakby było taniej to chętnie bym sobie sprawiła taką frajdę :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Mukemon
      Witam, Jestem po roku przerwy po maturze, odrazu po napisaniu wyjechalem do Anglii do pracy, postanowilem wrócić do Polski i tu studiować. Jestem po technikum logistycznym w Anglii pracowałem rok na pozycji magazyniera itp. czyli w zawodzie. Chcę studiować w Warszawie, do nauki jestem średni ale jak chcę to potrafię. Z tym że miałem prawie rok przerwy od nauki, mój angielski jest bdb. i porozumiewam się nim prawie tak samo jak polskim. Chcę sie dalejsz kształtować w tym kierunku bo czuje że to chcę robić, tylko pytanie jaką uczelnie wybrać WAT czy może Akademie Sztuki Wojennej co sądzicie? Dowiedziałem się ze na SSGW nie ma szans żebym się dostał więc zostają te 2 uczelnie lub jakaś prywatna, chcę studiować stacjonarnie i koniecznie musi być Warszawa, tylko czy dam radę na Wacie? 
      Wyniki z matur z 2016 roku:
      1. język polski 67% 
      2. język polski ustny 30% 
      3. język angielski 98% 
      4. język angielski ustny 93% 
      5. matematyka 60% 
      6. język angielski - rozsz. 70% 
    • Przez Łukasz
      Zapraszam do przeczytania artykulu i obejrzenia filmikow o 10 najwiekszych bledach studenta.
      http://www.studia.net/poradnik-studenta/7598-10-najwiekszych-bledow-studenta
    • Przez Olikasa
      Mobilny skaner dokumentów [aplikacja na telefon ANDROID]
      Hej, mamy dla Was aplikacje, która pomoże Wam skanować studenckie notatki, a sesja już się zbliża! „Skaner dokumentów” to aplikacja, dzięki której możecie zeskanować notatki, dokumenty, paragony i wiele więcej. Skany można zapisywać w wielostronicowych plikach PDF, żeby wszystkie wasze „pomoce naukowe” były w jednym miejscu „Skaner dokumentów” w wersji Pro dostępny jest przez 90 dni za darmo, po tym czasie to Ty decydujesz, czy chcesz postawić nam kawę i nadal korzystać z funkcji wersji Pro.
      Dajcie znać co sądzicie o naszej aplikacji!

unnamed.webp
    • Przez paulina.wiktoria
      Cześć wszystkim
      Chciałam Was bardzo prosić o pomoc w uzyskaniu dyplomu magistra! 
      Będę wdzięczna, jeżeli wypełnicie moją ankietę dotyczącą motywacji do pracy. Ankieta składa się z 19 pytań a jej wypełnienie zajmuje mniej niż 10 minut. 
      https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyBbYKYtiSKh7BFz6dFaU5mGZyKPh2A5sojs-kVivTnmDhqQ/viewform 
      Z góry pięknie dziękuję za pomoc!

• Przez Veriolla
      Witam 
      mam pytanie. Zrezygnowalam ze studniow, zlozylam pismo skreslenia z listy studentow i otrzymalam decyzje o skresleniu. Do kiedy utrzymany jest status studenta? Posiadam nadal legitymacje, aktualna i podbita. Nie robilam karty obiegowej, nie "rozliczylam" sie z uczelnia. Chodzi tez o to, ze pracuje i pracodawca musi mnie zglosic do Zusu p tym, ze nie jestem juz studentem tylko decyzje otrzymalam na dniach, a na decyzji napisane jest 03.03.2017  nie chce zeby pracodawca mial przeze mnie jakies problemy z tego tytulu

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Może Ci być cieżko wyjechać po studiach, jeśli chcesz pracować w zawodzie. Warto jednak dodatkowo wziąć pod uwagę wyjazd na studia za granicę lub po prostu przebranżowienie się Dużo zależy do tego, czy chcesz wyjechać na stałe za granicę, czy zależy Ci na tym, aby po prostu sobie dorobić, a później wrócić do Polski. Moja znajoma zdecydowała się na wyjazd na kilka lat za granicę jako opiekunka do osób starszych, dzięki temu udało się jej zarobić szybciej kwotę, której potrzebowała. Wiem, że wyjeżdzał i była bardzo zadowolona
    • Słyszeliście o takim kierunku? Co o nim myślicie?
    • Jeśli chcesz połączyć filozofię z psychologią, to w Krakowie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest kierunek "Filozofia rozwoju osobowego z elementami psychologii". 
    • Taki kierunek może pomóc rozwinąć umiejętności miękkie, rozumienie człowieka i jego potrzeb, co może przydać się np. w coachingu, przy organizacji szkoleń dla pracowników firm albo w marketingu. Poza tym AI może nauczyć się programować, malować, śpiewać, żonglować, jeżdżąc na łyżwach i wykonując arię operową, wypełniać tabelki w excelu itp., ale nigdy nie zrozumie w pełni człowieka. To nasza najbardziej ludzka umiejętność i dlatego warto w nią zainwestować. Polecam artykuł o podobnym "niepraktycznym" kierunku: filozofii. https://rynekpracy.pl/artykuly/czy-warto-zatrudnic-filozofa
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.