Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Trwa nabór na studia II stopnia na kierunku Zarządzanie na Politechnice Wrocławskiej

Wydział Informatyki i Zarządzania PWr proponuje w ramach kierunku Zarządzanie następujące specjalności:

• Zarządzanie procesami przedsiębiorstwa
  • Zarządzanie finansami
  • Technologie informacyjne w zarządzaniu
  • Przedsiębiorczość, innowacje i projekty
  • Zachowania i decyzje menedżerskie (specjalność dla absolwentów studiów inżynierskich)
  • Business Information Systems (studia w języku angielskim)

Więcej informacji na stronie http://www.wiz.pwr.wroc.pl/2366564,1.dhtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PWr to dobra uczelnia i warto się zainteresowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się i poza tym Wydział Informatyki i Zarządzania to jeden z największych Wydziałów na PWr. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pozazdrościć. Szkoda, ze zostały tylko miejsca niestacjonarne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście studiuje teraz II stopień, nie dość, że I stpień to nadmuchane zarządzanie i zapełnianie prze starszych panów etatów to jeszcze niczego się nie nauczysz a tylko zdenerwujesz. Nie polecam żadnego stopnia, juz żałuje, że zostałam a zostałam bo miały być INNE przedmioty a wszytsko zmienili przez wakacje i nadal uczą nas tego samego. Dali nam najgorszych wykładowców, ciekawa jestem na jaki budynek zbierają, że dali nam takich niefajnych wykładowców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a możesz napisać konkretnie, co obiecali, że będzie, jakie przedmioty miał być a jakie są. Wiesz, przez wakację nie można zmienić programu studiów. Program zatwierdzany jest już w styczniu na kolejny rok. Więc w czerwcu doskonale wiedzieli jaka będzie siatka godzin od października

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znam dość dobrze ten Wydział i wiem, że cieszy się bardzo dobrą renomą. Nie ukrywam, że jestem mocno zdziwina Twoją opinią. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ona też mocno zaskoczyła, też mam dobre zdanie na temat PWr i kierunku zarządzanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez momox
      Hej! Ukończyłam studia licencjackie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Rachunkowość oraz studia magisterskie na kierunku Finanse i Rachunkowość sp.Biegły rewident. Chcę zrobić coś jeszcze w kierunku Informatyki. Drugi Magister (2lata) na kierunku Informatyka w biznesie lub studia podyplomowe (1rok) na kierunku Data Science: zaawansowana analiza danych. Nie wiem co lepsze czy drugi mgr czy ta podyplomówka.. Co mi otwiera drzwi do większych możliwości i jak pracodawcy patrzą na te dyplomy?
      Dzięki.
    • Przez Joanna1978
      Witam serdecznie
      Mam pytanie.
      Syn zarejestrował się na kilka uczelni (publicznych). Niestety te uczelnie w różnych terminach podają listy osób zakwalifikowanych, a co za tym idzie, w innych terminach należy składać dokumenty. I tak dla przykładu, te uczelnie, na których mu najbardziej zależy, najpóźniej podają listy. Jak to rozwiązać, żeby nie zostać z ręką w nocniku. Jeśli dostanie się na te pierwsze, złoży dokumenty w terminie, a potem dowie się, że dostał się na te bardziej prestiżowe i trzeba będzie złożyć tam dokumenty, to jak postąpić: trzeba jechać do tego innego miasta i wycofać dokumenty, a złożyć tutaj, czy niech tam zostaną (żeby nie jeździć, oni potem odeślą?), a złożyć niezależnie na innej, docelowej uczelni? Proszę o podpowiedź.
      Z góry dziękuję serdecznie
      Joanna
    • Przez ToSemJa
      Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.

Wymagania
      Status Studenta do 26 roku życia
      Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
      Znajomość języka angielskiego
      Wyobraźnia przestrzenna
      Punktualność
      Chęć do pracy

Zapewniamy
      Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
      Zadaniowy charakter pracy
      Praca hybrydowa

Tel. 787 005 528
    • Przez euro123
      Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Inżynieria mechaniczna to bardzo szeroki zakres, bardzo trudny, uczy bycia konstruktorem, kierunek niedoceniany finansowo bo jeżeli przejdziesz go uczciwie i ogarniesz cały temat to wiesz jak zaprojektować (obliczenia cae), jak zamodelować (CAd), jak wyprodukować (technolog, cam), i ja eksploatować oraz zutylizować. 
    • Czołem szanownym kolegom studentom. Zwracam się z pytaniem, w kwestii na razie hipotetycznej. Zgłosiłem się  na studia z dwóch kierunków. Jak wiadomo, już pojutrze początek roku, a niestety dopiero teraz zrodziły się wątpliwości - czy podołam z dwoma naraz, ale przede wszystkim - jeden z nich (w moim przypadku informatyka), nie do końca jednak odpowiada moim zainteresowaniom. Zostałem w czasie rekrutacji poinformowany, że jednoczesne dwa kierunki i IOS pozwolą na łatwiejszą rezygnację z jednego kierunku, bez koniecznści przerwy w nauce. Do czego zmierzam - po prostu chodzi mi o to, czy nie będzie problemem zrezygnowanie z jednego kierunku od razu na początku roku? Na chwilę obecną myślałem o zmianie przed nowym semestrem, ale gdyby można przerwać to szybciej?    
    • Hej, Jestem zainteresowana studiami na AHE Łódź na kierunku filologia angielska, II stopnia, nauczycielska z elementami neurodydaktyki. Aktualnie jestem po licencjacie z filologii angielskiej po UP w Krakowie. Niestety nie otworzyła się tam magisterka bo było za mało chętnych osób.  Szukam więc alternatyw. Czy ktoś może udzielić mi informacji o w.w kierunku, wyrazić opinie na temat tej uczelni, ewentualnie polecić inne uczelnie gdzie zrobię magisterkę z filologii angielskiej (spec. nauczycielska). Do AHE przyciągnęło mnie też hasło "elementy neurodydaktyki"-wydaje się ciekawe. Dodam, że ze względu na to, że mieszkam w okolicach Krakowa, biorę pod uwagę tylko studia online w AHE lub innej uczelni oddalonej od Krakowa. A może jest tu ktoś z Krakowa i poleci mi inne uczelnie na miejscu? Na pewno tylko interesuje mnie spec.nauczycielska.   Dzięki z góry 
    • Jestem na ostatnim roku studiów mgr. Mam propozycję stażu w Urzędzie Pracy. Na uczelni pobieram stypendium socjalne. Czy taki staż wlicza się w dochód i czy trzeba zgłaszać to na uczelnie w przypadku podjęcia takiego stażu. Nie chce później mieć na uczelni nieprzyjemności i oddawać pieniądze za bezpodstawne pobieranie stypendium socjalnego. 
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.