Paulina Oczkowicz 0 Napisano 14 Lipca 2015 Mam problem i nie wiem co wybrać... Jak myślicie, co jest bardziej przyszłościowe Transport (WL) na Politechnice Krakowskiej, czy ZiIP ( WGiG) na AGH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola1996 0 Napisano 14 Lipca 2015 ja się dostałam na ZiIP, wydział Zarządzania AGH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Szczęsny 34 Napisano 15 Lipca 2015 Oj tam przyszłościowe. Myślisz że sytuacja będzie za trzy lata identyczna do obecnej? Z pracą może być zupełnie inaczej. Popatrz bardziej na to który program studiów bardziej Cię zainteresuje. Porównywałaś siatki zajęć? Szukałaś info o działalności kół naukowych? Dowiadywałaś się o specjalności, współpracę z pracodawcami - praktyki, staże, biuro karier? Jeśli nie - przeanalizuj te wszystkie różnice 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 60 Napisano 16 Lipca 2015 Sebastian ma rację! i do tego kieruj się własnymi zainteresowaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach