Skocz do zawartości
AnnaBa

Poszukujemy ludzi z pasją do współtworzenia portalu o zdrowym stylu życia

Rekomendowane odpowiedzi

Studenci!

Wakacje to idealny czas na odbycie wymaganych praktyk i zdobycie doświadczenia zawodowego.

Profesjonalny serwis promujący zdrowy styl życia BonaVita.pl daje Wam właśnie taką szansę! Na łamach naszego portalu publikują dietetycy, trenerzy personalni, psycholodzy i psychodietetycy.

Dołacz do nas już teraz!

Bądź na bierząco z najnowszymi badaniami i podziel sie swoją pasją z innymi.

Oferujemy rozwój w przyjaznej atmosferze, odbycie obowiazkowych praktyk i sznasę na dalszą współpracę!

Przyłącz sie do ekipy BonaVita.pl i razem edukujmy społeczeństwo w zakresie zdrowego odżywiania oraz aktywności fizycznej.

Prześlij swoje CV już teraz na adres: kotakt[at]bonavita.pl 

Redakcja portalu znajduje sie w Krakowie, ale jest możliwość pracy zdalnej

post-6868-0-97915600-1436883246_thumb.jp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Justyna9825
      Cześć wszystkim, jestem tutaj nowa. Jestem studentką II stopnia żywienia człowieka i dietetyki i w ramach mojej pracy magisterskiej badam opinię studentów na temat systemów znakowania żywności. Wiem, że niechętnie wypełniamy ankiety, ale obiecuję, że moja jest naprawdę krótka (do wypełniania w 2-3 minuty tak naprawdę), a ja będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Życzę Wam miłego dnia i powodzenia w nowym roku akademickim! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK-eITCMLalg8s2KwgEVZoDAxFPF4NQcTymtl1EuFBBo7Leg/viewform?fbclid=IwAR2nrC9Qg4k-cEBUmG1j1jvKr6Efm9W7RFuQU0OlG5qsD8hRjlz-IcrFOVU 
    • Przez anelka.97
      Cześć.
      Skończyłam studia licencjackie na kierunku dietetyka. Myślałam nad nauczaniem przedmiotów zawodowych w technikum (kierunek technik żywienia). Dodatkowo chciałabym prowadzić warsztaty, pogadanki dla uczniów związane ze zdrowym odżywianie. Dlatego chciałabym iść na studia magisterskie pedagogiczne (A później podyplomowe umożliwiające mi nauczanie przedmiotów zawodowych) mam do wyboru dwie uczelnie i dwa kierunki. Pierwszy to pedagogika ze specjalnością edukacja zdrowotna i promocja zdrowia i nie ukrywam że ten kierunek bardziej mi odpowiada. A drugi to pedagogika ogólna.
      I teraz moje pytanie- czy osoba po zupełnie nie związanym z pedagogiką kierunkiem poradzi sobie na tych studiach? Czy to ma w ogóle sens?
      Ps. Na pierwszym kierunku jest wymagane zrealizowanie różnic programowych, na czym taka realizacja może mniej więcej polegać? Dostaję jakieś materiały które muszę później zaliczyć?
    • Przez Prawnik1lvl
      Czy stawka 25/netto za godzinkę pracy to dobra stawka, jeżeli mówimy o praktykach na pierwszym roku? Rozpoczynam praktyki w kancelarii. Praktyki między innymi w działach cyber-security oraz bezpieczeństwa informacji. Czy to dobra oferta?
    • Przez bartek7000
      Jeżeli już wszedłeś albo i weszłaś na niniejszy post, to za pewne domniemam, że szukasz praktyk zawodowych. Które jednak są niezbędne do dalszego etapu na studiach.

Możemy pomóc z praktyką zawodową w najbardziej znanych i popularnych kierunkach:
      Informatyka Zarządzanie, HR Księgowość, Finanse Drukarstwo, Poligrafia, Dziennikarstwo i Wydawnictwo Przedszkole Fotografia, Działalność Social Media, E-commerce Magazyn, Logistyka i Transport Ochrona, Bezpieczeństwo wewnętrzne Administracja Coaching SPA, Kosmetologia, Gabinety kosmetyczne, Fryzjerstwo
    • Przez d2797
      Cześć,

jestem właśnie w trakcie studiów na kierunku socjologia, zamierzam iść w stronę kryminologii (taką też wybiorę specjalizację). Chciałem się dowiedzieć czy jest może tutaj ktoś, kto szedł podobną drogą i mógłby się wypowiedzieć. Na przykład gdzie próbować znaleźć jakieś praktyki/staże czy coś tego typu, właśnie "na początek". Najlepiej w Krakowie.
      Z góry dziękuję.

P.S. Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentarzy zawierających opinie na ten temat typu " to bez sensu", "to nieopłacalny/mało przyszłosciowy kierunek", "to głupota" etc. bo anie odrobinę mnie nie interesują i nie są nawet w najmniejszym stopniu potrzebne A niestety takie komentarze królują.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.