Cześć, poszukuję idealnego smartwatcha dla mojego 13-letniego syna. Jest on bardzo aktywny sportowo, dlatego chciałbym, aby urządzenie posiadało funkcje takie jak krokomierz, licznik kalorii, monitor braku aktywności oraz funkcję "znajdź zegarek". Moi znajomi polecili mi model Techmade Smartwatch Freetime Sport Style, którego link znajduje się tutaj: https://www.zegarek.net/smartwatche-techmade/smartwatch-tm-freetime-spt1 Co o nim sądzicie?
Cześć, nie będę opowiadać całej sytuacji konfliktu z prowadzącą i niezaliczenia u niej przedmiotu które moim zdaniem było niesłuszne. W każdym bądź ma być dodatkowy termin poprawki jeszcze w tym roku żeby nie trzeba było specjalnie chodzić na warunek w kolejnym. Aby podejść do takiego dodatkowego terminu wymagana jest zgoda prowadzącej. Wiem że prowadząca zgodziła się na na tą poprawkę innym osobom, jeśli chodzi o mnie też wyraziła na to zgodę, ale słownie a trzeba do niej napisać e-mail i ona musi wyrazić zgodę pisemnie. Napisałam, ale narazie odpowiedzi nie ma. Mam obawy że jednak prowadząca z racji wcześniejszego konfliktu celowo nie zgodzi się na podejście do poprawki. Nie powie tego wprost, ale będzie mnie ignorować i nie odpowie oficjalnie na e-mail. Rozumiem że nie musi wyrazić na to zgody, ale skoro wyraziła zgodę innym a mnie ignoruje, nie odpowiada na wiadomość e-mail z prośbą o zgodę na dodatkowe zaliczenie, to czy można to gdzieś zgłosić że utrudnia mi zakończenie studiów?
Cześć
Krótkie pytanie do osób znających się na temacie.
Czy studia na Wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych na kierunku Inżynieria mechaniczna przygotują mnie do pracy jako technolog? Mam na myśli specjalizację Wspomaganie Komputerowe Prac Inżynierskich. Chciałbym tylko zaznaczyć, że mowa o studiach niestacjonarnych dlatego Wydział Mechaniczny Technologiczny (dawniej Inżynierii Produkcji) odpada, ponieważ tam studia niestacjonarne I stopnia zostały całkowicie wycofane.
Jeżeli chodzi o drukowanie, to wszystko zależy kto gdzie mieszka Jak ktoś mieszka w Krakowie bądź okolicach to myślę, że warto pomyśleć o lobos promo https://lobos.promo/ jest tutaj również możliwy spersonalizowany druk cyfrowy z tego widziałam. Mam nadzieję, że komuś się przyda.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.