Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Letnia Akademia Kultury Rowy 2015
dodany przez
Kacper Zielonka, w Kursy i szkolenia
-
Podobna zawartość
-
Przez skowronski
Witam wszystkich forumowiczów.
Już wkrótce przyjdzie mi podjąć jedną z najważniejszych decyzji w moim życiu- wybrać kierunek studiów. No i tutaj pojawiają się kłopoty
Otóż od dłuższego czasu nie mogę się zdecydować jaki konkretnie kierunek studiów chcę studiować.
Jestem jednak przekonany, że chcę studiować jakiś kierunek ekonomiczny, gdyż od dłuższego czasu interesuję się tymi tematami i wiem że chciałbym rozszerzać wiedzę w tym kierunku.
Jeśli chodzi o kwestie uczelni to rozważam Uniwersytet Gdański aczkolwiek z tyłu głowy siedzi mi też myśl o Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu.
Jeśli chodzi o same kierunki studiów to rozważam Ekonomia, FiR, Podatki i doradztwo podatkowe, Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze lub z.arządzanie.
Nie jestem jakimś matematycznym geniuszem(na maturze przewiduję około 40-50%), ale chcę podszkolić się z matmy w trakcie wakacji. Na maturze piszę rozszerzony angielski i wos.
Jak wygląda kwestia matematyki na ww. przedmiotach jest tego dużo czy nie jest tak źle, jakie konkretne dziedziny matematyki są poruszanie na tych kierunkach.
Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź
-
Przez Oliwia
Witam,
Chciałabym rozpocząć naukę na kierunku turystyka i rekrecja w trójmieście (niestacjonarnie).
Zastanaiam się nad uczelnią, czy ktoś mógłby jakąś polecić?
-
Przez aktywna
Witam, od 10 lat zajmujemy się propagowaniem sportu i zdrowego stylu życia wśród dzieci i dorosłych, prowadząc fitness klub i szkołę tańca.
Obecnie ruszamy z nowym autorskim projektem zajęć sportowo-gimnastycznych dla dzieci od 4 miesiąca życia do wieku gimnazjalnego. Specjalnie przygotowane scenariusze zajęć, profesjonalny sprzęt, nauka przez zabawę wsparta przez przemyślane i przygotowane pomoce dydaktyczne, atmosfera radości i zabawy to tylko niektóre nasze wyróżniki.
Aktualnie poszukujemy do stałej współpracy instruktorów, jeśli jesteś:
-profesjonalistą w swojej dziedzinie
-masz świetne podejście do dzieci i potrafisz nawiązać z nimi kontakt
-lubisz pracować i bawić się z dziećmi – i masz w tym doświadczenie
-jesteś osobą kreatywną otwartą na nowe wyzwania i szkolenia
-odpowiedzialnie podchodzą do swoich zadań i i obowiązków
-jesteś osobą pełną pasji , energii i pozytywnego nastawienia do dzieci i ludzi
DOŁĄCZ DO NAS!
Nawiążemy współpracę z instruktorami:
akrobatyki
gimnastyki
korektywy
rekreacji ruchowej dla dzieci
mile widziany osoby po studiach AWF lub pedagogicznych – nie jest to wymóg konieczny
Jeśli chciałabyś/chciałbyś zacząć z nami współpracę to prosimy o , przesłanie CV wraz z numerem telefonu na adres mailowy aktywna@aktywna.waw.pl
Z przyjemnością skontaktujemy się z Tobą w celu umówienia na spotkanie.
Pozdrawiam Serdecznie
-------------------
Aktywna Lady Fitness
ul. Obszarowa 2 , Warszawa- Falenica
Tel. +48 500-129-088
http://www.aktywna.waw.pl
-
Przez tsunamiblond
Czy ktoś z was był na obozie studenckim? pytam głównie o party camp i student travel z racji tego, że ich oferty wydają mi się atrakcyjne Zależy mi na dobrej zabawie, fajnych miejscach do zwiedzania i oczywiście poznaniu nowych osób za niewielkie pieniądze Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia niech śmiało się nimi dzieli aa i które biuro lepsze ST czy Part Camp?
-
Przez RysunekArchitektura
Już od 18 lipca 2016 w Pracowni Rysunku i Architektury w Poznaniu rozpoczynamy cykl wakacyjnych warsztatów hobbystycznych oraz kursów przygotowawczych na studia.
Organizujemy:
- Wakacyjny Plener Rysunkowy
- Wakacyjny Wyjazdowy Plener Rysunkowo-Malarski
- Wakacyjne Warsztaty Artystyczne dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych
- Wakacyjne Warsztaty Architektoniczne dla Dzieci i Młodzieży
- Intensywny Kurs Rysunku - całość, przygotowujący do egzaminów na studia w sesji wrześniowej
- Kurs Budowy Makiet
Szczegóły pełnego programu wakacyjnych zajęć w Pracowni RA dostępne są na stronie internetowej www.rysunekarchitektura.pl oraz na naszym profilu na Facebooku'u
Wraz z programem zajęć letnich możesz już teraz zapoznać się z harmonogramem warsztatów i kursów na nowy rok 2016-2017!
Zapisy na wszystkie zajęcia także za pomocą naszej strony internetowej www.rysunekarchitektura.pl , pod numerem telefonu 602 136 330 oraz mailowo na: kontakt@rysunekarchitektura.pl
Dołącz do RA w wakacje!
-