Suzi 1 Napisano 5 Września 2014 - Dlaczego dzieciom w Afryce obcina się nogi?- Żeby nie chodziły głodne! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi 1 Napisano 8 Września 2014 Co zrobić jak blondynka rzuci w ciebie granatem? - Złapać, wyjąć zawleczkę, odrzucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorkaminski7 0 Napisano 1 Kwietnia 2016 Uniwersytet Warszawski, wydział biologii, egzamin z botaniki. Student siedzi już prawie godzinę i idzie mu coraz gorzej. Profesor postanowił mu dać ostatnią szansę:- No wiec zadam panu ostatnie pytanie. Jak pan odpowie dostaje pan trójkę, jak nie to pan oblał. No więc niech pan mi powie ile jest liści na tym drzewie? - powiedział prof. wskazując za okno.Student myśli... patrzy na drzewo... znowu myśli, wreszcie mówi:- Pięć tysięcy osiemset czterdzieści dwa!- A skąd pan to wie!? - pyta profesor.- Aaaaa, to już jest drugie pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawii 0 Napisano 26 Lipca 2016 Co różni dobrego ucznia od złego? Złego biją rodzice, a dobrego koledzy. Krótko i na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefek858585 0 Napisano 26 Lipca 2016 To bardziej jak w gimnazjum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nitelka 0 Napisano 20 Lipca 2017 Moja siostra na polonistyce była i mieli przez 2 semestry logikę, a to tak szło niektórym... no i wykładowca przed egzaminem powiedział, kto chce 3 zostawić indeksy, kto chce 4 zostać - krótka piłka jak to się mówi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopytka15 0 Napisano 25 Sierpnia 2017 Młody lekarz odebrał pierwszy poród. Pyta ordynatora: - I jak mi poszło? - W zasadzie dobrze, ale po pupie klepie się noworodka, a nie matkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masia 0 Napisano 18 Lipca 2019 haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotras 1 Napisano 21 Sierpnia W dniu 10.08.2012 o 18:01, Joanna napisał: W dniu 6.08.2012 o 15:33, Mareczek napisał: To ja znam coś specjalnie dla informatyków Czym się różni student pierwszego i piątego roku informatyki ? Student pierwszego roku twierdzi, że 1 kilobajt to 1000 bajtów Student 5 roku twierdzi zaś, że 1km = 1024 metry Ale o co kaman? Doktorant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reddok 0 Napisano 29 Sierpnia Dobry żart tynfa wart:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach