Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kmpleksowa pomoc w pisaniu prac dyplomowych oraz zaliczeniowych. Szybki termin realizacji, atrakcyjne ceny, gwarancja oryginalnosci. Prace na wysokim poziomie.

UCZCIWIE, RZETELNIE, SOLIDNIE

e-mail:  e-pracena6@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez MartynaF
      Hej. Mój dylemat dręczy mnie od dłuższego czasu. Opiszę w miarę krótko na czym on polega. Liczę na zrozumienie i dobra radę 
      W 2009 świetnie zdałam maturę. Dostałam się na SGGW na Technologię żywności. Czar jednak prysl ponieważ zaszłam w ciążę.. Zostawiłam studia. Po urodzeniu dziecka w 2010 poszłam na Zarządzanie i inż.produkcji zaocznie. Tych studiów również nie skończyłam z przyczyn osobistych. Dałam sobie spokój ze szkola na kilka lat. Przez te wszystkie lata czynnie pracowałam i pracuje. Obecnie księgowość. W 2017r postanowiłam szybko zrealizować plan zdobycia wyższego wykształcenia i tak oto pisze właśnie prace licencjacka, jestem na 3roku zarządzania. To co mnie boli to to, że nie realizuje się w tym co lubiłam - biologia, chemia i pokrewne dziedziny. Nie wiem co robić dalej, gdzie iść na tą magisterkę? Czuję że to zarządzanie i ta praca papierkowa to jakaś wypadkowa mojej skomplikowanej przeszłości. Mam 28 lat. Czy nie za późno na zmianę branży? Zastanawiam się nad następującym rozwiazaniem: wrócić na mgr z Inż.produkcji lub z ochrony środowiska (Wseiz) i iść na podyplomowke z bezp.zywnosci na SGGW lub na PW na Technologie chem. Wiem że nie mam startu z licencjatem z zarządzania na zaoczne studia typu technologia żywności czy chemia lub pokrewne. Ale czy gdybym po moim licencjacie poszła najpierw na podyplomowke np z żywności to miałabym później większe szanse na przyjęcie na zaoczne studia mgr z tej dziedziny? Czy może jednak trzymać się już tych finansów skoro pracuje w tym kilka lat? A może da się to jakoś połączyć? Po maturze było jakoś prościej z tym wyborem.. Sam fakt że ja-klasowy kujon nie osiągnęłam nic w swojej specjalności również boli.. Może ktoś mnie oświeci bo zaczynam popadać w paranoje. Pozdrawiam 
    • Przez Maciej Dworski
      Witam Państwa serdecznie,
      świadczę usługę pomocy w projektowaniu i tworzeniu prac dyplomowych na kierunku Budownictwa (począwszy od prac inżynierskich a skończywszy na pracach doktorskich). Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani współpracą to zapraszam do kontaktu: maciej.dworski.projekty@gmail.com. Proszę postarać się opisać temat, plan i zakres pracy a także termin realizacji. 
      Pozdrawiam, także serdecznie,
      Maciej Dworski
      maciej.dworski.projekty@gmail.com
    • Przez tomAndJerry
      Cześć,
      Rozważam aplikowanie na studia do ETH Zurich na magisterkę z informatyki czy robotyki. Czy ktoś miał styczność z tą uczelnią i jest w stanie wypowiedzieć się co do wymagań przy rekrutacji? 
      Wiem jakie papiery i testy językowe wymaga uczelnia, niestety nie mam pojęcia, na jakim poziomie są kandydaci oraz co jest bardziej istotne w profilu kandydata.
      Jestem wdzięczny za wszelkie odpowiedzi!

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Myślę, że sobie poradzę
    • Cześć, jestem w 4 klasie liceum i niestety wybór kierunku studiów odłożyłem niemal na sam koniec nauki. Interesuje się głównie matematyką, tzn. ten przedmiot najbardziej lubię, jeżeli chodzi o fizykę to jestem na rozszerzeniu, ale ją zaniedbałem. Na maturze będę rozszerzał matematykę i angielski. Nie wiem jakie studia wybrać i na jakim kierunku bym mógł się realizować. Początkowo myślałem na automatyką i robotyką, jednak bez fizyki może być ciężko. Ostatnio myślałem nad kierunkami związanymi z analizą danych, dlatego chcę spytać o opinię na temat tego kierunku. Jakie też inne kierunki mogłyby mi przypaść do gustu oraz jakie kierunki wybraliście mając podobne zainteresowania?
    • Dla osoby z dobrymi wynikami nigdy nie jest za trudno, gorzej jak masz słabe wyniki i mało kasy. Ale dobrze przemyśl lepszą uczelnię bo zawsze nazwa uczelni robi robotę. _________________________________________________  
    • Witam,   Sprawa dosyć ważna.    Zostal mi tak na prawdę semest studiów magisterskich. Niestety nie zaliczyłam wszystkich przedmiotów czego skutkiem było skreślenie z listy studentów. Powodem był nadmiar innych obowiązków, problemu itd.    Decyzja była nieprawomocna ( tak mam napisane w systemie ehms). Dostałam list o wszczeciu w sprawie skreślenia i drugi list, ale on jest w rodzinnych stronach nie mam go przy sobie ( pewnie z informacja o skreśleniu).    Czy mogę się odwołać i napisać podanie o przywrócenie na listę studentów ?    Dodam, ze z I semestru mgr miałam 3 warunki, nie zaliczyłam 3 przedmiotów, ale bez problemu przeszłam na kolejny semestr.     Chodzi mi o to czy mogłabym w tym semestrze zaliczyć te przedmioty z warunków, żeby nie tracić czasu w przyszłym roku. Bo chce dokończyć kierunek.    Z góry dziękuje za informacje.      
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.