Skocz do zawartości
Subaru

[Dam pracę] redakcja tekstów technicznych o motoryzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam studenta-entuzjasty motoryzacji i elektroniki samochodowej, który chciałby wybierać i pisać (często tłumaczyć) teksty techniczne na portalu motoryzacyjnym. 

Jako, że jest to projekt niekomercyjny (płacę za wszystko z własnej kieszeni), na początku kokosów obiecać nie mogę. Ale mogę obiecać, że będziesz wiedział(a) wszystko o nowościach motoryzacyjnych, co na pewno pomoże na rynku pracy :).

Wymagania:

• Miłość do motoryzacji i najnowszych technologii
  • Przynajmniej podstawowa znajomość elektroniki
  • Doskonała polszczyzna
  • B. dobra znajomość j. angielskiego (większość tekstów przychodzi po angielsku i trzeba je przepisać ze zrozumieniem)

Proszę o kontakt na maila (mojdy małpa wp kropka pl) lub prv.

Pozdrawiam,

Subaru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam wejść na strone rekrutacyjna rewolucja. pl 

są tam profile kandydatów spełniających wymagania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Juliia
      Witam jestem w końcówce pisania pracy licencjeckiej. Piszę studium przypadku-cukrzyca ciążowe na kierunku dietetyki. Szukam osoby która może już pisała podobny temat lub kogoś kto mógłby mi pomóc, mam kilka pytań co do jednego z rozdziałów. 
    • Przez ToSemJa
      Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.

Wymagania
      Status Studenta do 26 roku życia
      Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
      Znajomość języka angielskiego
      Wyobraźnia przestrzenna
      Punktualność
      Chęć do pracy

Zapewniamy
      Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
      Zadaniowy charakter pracy
      Praca hybrydowa

Tel. 787 005 528
    • Przez Meg1712
      Witam. Jestem studentem 1 roku ekonomii. Bardzo się cieszę z wyboru tego kierunku. Na drugim roku będę musiał wybrać specjalność (wybiorę na 99% ekonometrię/statystykę). Jedną z karier jaką rozważam jest data analyst. Po ukończeniu studiów licencjackich będę chciał iść na studia drugiego stopnia, i tu pojawia się moje pytanie. Myślę nad dwoma kierunkami:
      Analityka gospodarczą( ekonometria, matematyka, statystyka, big data i BI, pogramy informatyczne typu SQL i R itd)
      Informatyka w biznesie( wprowadzenie do języków R i Python, bazy danych, big data, HTML, tworzenie aplikacji)
      Który z tych dwóch kierunków byłby lepszy.
      Mogę dosłać więcej szczegółów (plan lekcji, prezentację kierunki, opis itd.)
      Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

• Przez kuba251
      Cześć wszystkim moja sytuacja jest trochę skomplikowana, ale liczę na waszą pomoc.

Jestem studentem 2 roku i pracuje w branży, dotychczas dzięki nauce zdalnej oaz IOS mogłem pracować pełnoetatowo, dodam, że studiuje na co dzień w Opolu, a pracuje w Poznańskiej korporacji, na moim kierunku nie ma możliwości przejścia na zaoczne, wracamy w październiku mury uczelni, ale pomyślałem o kilku wyjściach:

Studia eksternistyczne, zwłaszcza że u rodziców krucho z pieniędzmi i wspomagam ich, jak tylko mogę.

Przeniesienie do Poznania na studia, ale nie wiem, jak miałoby to wyglądać pod kątem logistycznym, zaliczenia egzaminów itp.

Rozpoczęcie studiów od nowa w Poznaniu-strata roku, nie wiem, czy można to jakoś "nadgonić" ?

Rezygnacja z pracy i powrót na studia -mam dostać awans i podwyżkę w ciągu kilku miesięcy więc trochę mi szkoda odpuścić.

Poczekać na następny lockdown i zdalne studia-trochę pół żartem pół serio, ale różnie może być.

Inne rozwiązania, o których nie pomyślałem ?

• Przez Hejoo
      Hej wszystkim, kilka lat temu zdawałem maturę , od 2 lat mieszkam i pracuje(agencja reklamowa) w Poznaniu, chciałbym rozpocząć w tym roku studia zaoczne w moim mieście, interesuje mnie szczególnie marketing/biznes/reklama. Widziałem na kilku forach wzmianki o kierunku zarządzanie i prawo w biznesie na UAMie, patrząc po sylabusie ciężko stwierdzić co to są za studia (zajęcia z ekonomii, prawa, psychologii, socjologii, zarządzania) więc może przynajmniej będzie to dobre miejsce do networkingu ?.
      Dodam także że bardzo poważnie myślę o starcie własnej firmy w ciągu najbliższych kilku lat i fajnie byłoby studiować coś co będę mógł zastosować w praktycznym działaniu.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.