Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Architektura wnętrz-jaka policealna w Warszawie?
dodany przez
Nanana, w Czym kierować się przy wyborze studiów?
-
Podobna zawartość
-
Przez Justaa44
Witam. Czy są tu osoby uczące sie w Teb Edukacji? jakie opinie, wrażenia? Głównie chodzi mi o kierunek charakteryzacja, ale z innych kierunków ogólnie o szkole też posłucham.
-
Przez Żaneta Kot
Witam, chciałam zapytać o Wasze opinie. Interesuje mnie dziedzina ARCHITEKTURY WNĘTRZ. Jestem po kierunku studiów: budownictwo. Co polecacie wybrać, studia podyplomowe czy kurs architektury wnętrz?
-
Przez AleksandraB
Mam problem, wybieram się na architekturę wnętrz i waham się pomiędzy Wyższą Szkołą Techniczną w Katowicach, a Wyższą Szkołą Humanistyczną we Wrocławiu. Czy te uczelnie bardzo się róznią poziomem nauczania?
-
Przez milky
Zastanawiam się jak dużo osób aplikuje na studia architektura wnętrz i projektowanie graficzne na PWSW w Przemyślu i jak przebiegaja egzaminy wstępne.
Bardzo chętnie usłyszałabym też od studentów jak oceniają poziom tych kierunków.
-
Przez Joanna
Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie uruchomiła już swoją rekrutację m.in. na nowy kierunek Obronność Państwa, kierunek ten ma profil praktyczny i podczas studiów przewidziano odbycie praktyk zawodowych w służbach państwowych i administracji państwowej i samorządowej, ale również w instytucjach, organizacjach, przedsiębiorstwach, które są bezpośrednio lub pośrednio związane z obszarem bezpieczeństwa i obronności państwa.
Więcej informacji o nowym kierunku znajdziesz w artykule: http://www.studia.net/o-kierunkach-studiow/7493-wat-obronnosc-panstwa-rekrutacja-na-studia
-