Skocz do zawartości
joanna_j

OSOBA NA STYPENDIUM POSZUKIWANA

Rekomendowane odpowiedzi

Studencie biologii, biotechnologii, ochrony środowiska i rolnictwa!

Katedra Ekologii i Biogeografii Wydziału Biologii i Ochrony Środowiska Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu poszukuje obecnie osoby, która chciałaby wziąć udział w badaniach terenowych na leśnych powierzchniach badawczych (wykonywanie spisów gatunków oraz pobieranie prób do analiz glebowych oraz morfometrycznych). 

Wynagrodzenie - grant w wysokości 3 tysięcy złotych miesięcznie na okres 3 lat.

Na stanowisko aplikować mogą absolwenci wymienionych kierunków studiów lub studenci ostatniego roku, którzy zdobędą tytuł magistra nie później niż w maju 2015 roku.

Wystarczy, że zarejestrujesz się w serwisie bemygo.com i odpowiesz na zamieszczony business case.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego. Działanie 8.1. Dotacje na innowacje - Inwestujemy w Waszą przyszłość.

Pozdrawiam,

Joanna J. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Studiuje na politechnice lubelskiej. Przejrzałam syllabusy przedmiotów na AGH (rozumiem że ta uczelnia cię interesuje) i trochę ciężko mi to porównać do mojego programu studiów, bo jest zupełnie inna kolejność przedmiotów, więc niektóre rzeczy z pierwszego semestru na AGH będę mieć dopiero na trzecim. Mogę się odnieść do wstępy do informatyki, bo to jest odpowiednik mojego wstępu do programowania. U mnie niestety nie było na początku podstawowych pojęć, a to może trochę ułatwić życie. Notacje i zamiana liczb na różne systemy jest do ogarnięcia, bo to matma. Co do maszyn, nie mam pojęcia bo tego nie miałam. Dalej jest już tylko programowanie w C i tu są właśnie problemy, bo jeśli nie masz żadnego doświadczenia z programowaniem, a wykładowca ma to gdzieś, to się okazuje, że każą ci pisać program, a ty nie umiesz używać zwykłej komendy wejścia. Polecam wcześniej pobrać sobie kompilator i uczyć się z darmowych kursów od podstaw. Ja zaczęłam rozumieć o co chodzi, dopiero jak zaczęłam sie uczyć do przodu z internetu.
    • Witam,   Zamierzam od października zacząć inżynierskie studia I stopnia na kierunku Logistyka i chciałbym prosić o poradę odnośnie matematyki, ponieważ chciałbym trochę wcześniej zacząć się przygotowywać na tą sieczkę matematyczną, więc chciałbym prosić o wszelkie porady co mi się przyda nauczyć zanim się zaczną wykłady   Dziękuję Bardzo za wszelką pomoc
    • Witam wszystkich :)
    • Witam wszystkich, na stronie pracedyplomowe.info zamówiłem pracę podypmową, byłem bardzo zadowolony. Ich profesjonalizm i terminowość zrobiły na mnie wrażenie. Pracę dostarczyli wcześniej niż oczekiwano. Polecam wszystkim!!!  
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.