Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Memy Studenckie :D
dodany przez
glodnestudenty, w Humor studencki
-
Podobna zawartość
-
Przez glodnestudenty
Witam wszystkich glodnych studenów !
Nie macie co jeść ?
Nie ma problemu nakarmimy was śmiechem na www.GlodneStudenty.pl
Na stronie znajdziecie generator memów dzięki czemu nie będziecie musieli otwierać programu graficznego i uploadowac na hosting zdjęć Generator zrobi to za was .
Nie wymagamy rejestracji (ani do dodawania memów ani głosowania - głosowanie jest zliczane z adresów IP i ciasteczek)
Serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy na www.GlodneStudenty.pl
Strona jest nowo otwarta
-
Przez Karin Schweitzer
Siedząc wieczorem sama w pokoju zaczęłam zastanawiać się, gdzie w Bydgoszczy są miejsca, które urozmaicają życie studenckie. Nie jestem z tego miasta i całkowicie nie wiem, gdzie mogłabym się wybrać ze znajomymi. Podobno życie studenckie po zajęciach w każdym mieście jest dość bogate, ale będąc osobą dość cichą nie ma się kontaktu z zabawowym światem.
Może zatem doradzicie mi, gdzie można się wybrać z paczką imprezowych przyjaciół na w zimny październikowy weekend ? Może do Bydgoszczy przyjeżdżają jakieś gwiazdy, są jakieś fajne miejscowe imprezy ? Chciałabym dowiedzieć się, co się tu dzieje, tak, abym mogła w końcu dodać do życia nutkę szaleństwa i zabawy.
Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź tudzież propozycję - już nie mogę się doczekać.
Może powiecie mi jeszcze co myślicie o Pubie Zamek, Avalon Club oraz Kredensie ?
-
Przez Agnieszka
Każdy z nas w czasie studiów miał na zawołanie jakieś wymówki. Jedna Uczelnia postanowiła to pokazać na ulicach Wrocławia.
Zobaczcie sami:
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/984180,wymowki-studentow-czyli-jak-uglaskac-wykladowce-cytaty,17,id,t,sg.html#galeria-material
A Wy jakie mieliście wymówki gdy nie docieraliście na zajęcia?
-
Przez Sebastian Szczęsny
Co myślicie o takiej formie promocji? Widzicie władze i kadrę uczelni w podobnej akcji?
-