Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Praca dla studentów  !!!

Jeśli studiujesz, potrafisz nawiązać kontakt z ludźmi, potrafisz zorganizować świetną imprezę  i cały tydzień nie powtarzasz sobie „byle do piątku” spędzając go przed komputerem to praca dla Ciebie !

Szukamy współpracowników którzy pomogą nam w organizacji rejsów studenckich w sezonie 2015.  Szukamy osób

·         Ambitnych

·         Nie bojących się wyzwań

·         Pewnych siebie

·          Chętnych do organizacji wydarzeń

·         Towarzyskich oraz uśmiechniętych

·         Odpowiedzialnych

Praca polega na pomocy w organizacji rejsu po Mazurach w Twoim mieście !
Pracujesz kiedy chcesz, liczy się efekt ! Możesz pogodzić ją ze studiami zarówno dziennymi jak i zaocznymi.

List motywacyjny wraz z CV prosimy przesyłać na praca@obozyzeglarskie.com

Kontakt telefoniczny 881646931

www.obozyzeglarskie.com

www.rejsyzeglarskie.com

post-5908-0-16640200-1423483230_thumb.pn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi ciekawie, całkiem dobra opcja na połączenie pracy i ciekawych inspiracji podróżniczych:)

Podbijam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też odgrzewam. Każdy sposób na zarobek jest dobry :)

Jeśli skuteczny oczywiście:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Dawidn28
      Witam jestem Dawid. Szukam jedna lub dwie osoby do wykonywania wycen, materiałów i wykonania, przetargów. Jest to dodatkowe zajęcie a całe szczegóły odmowie z zainteresowanymi osobami. 
    • Przez studentka04
      Cześć. Może był ktoś w podobnej sytuacji co ja... a mianowicie w czerwcu mam 1 termin obrony pracy magisterskiej, ale ze względów osobistych do niego nie podchodzę, w dodatku nie mam w 100% ukończonej pracy dyplomowej. W związku z tym zamierzam bronić się w drugim terminie, czy w ogóle jest taka możliwość, że podchodząc do obrony w 2 terminie można zmienić promotora? Powiem szczerze, że w ogóle nie mogę się z nim dogadać, nie mam z jego strony żadnego wsparcia merytorycznego, a mam bardzo trudny temat i nie mogę sobie poradzić z określeniem kilku punktów w pracy... Nie wiem czy dziekanat na to by poszedł, gdyż nie mam dobrego argumentu. Przecież nie powiem, że nie mogę się z nim dogadać, że nic mi nie pomaga, że w ogóle nie sprawdza prac (nikomu) itd. Pracę już prawie mam całą napisaną tylko brakuje mi w niej najważniejszych rzeczy...
    • Przez Atlanti
      Asystent ds. e-commerce
      Agencja interaktywna Atlanti poszukuje asystenta do zdalnej współpracy przy projektach e-commerce. Na początek w zakresie ok. 20 godzin tygodniowo.

Obowiązki na początek:
      1) Pomoc w doborze asortymentu – analiza ofert od dostawców i popytu/podaży w narzędziach analizujących marketplace (Allegro, Amazon)
      2) Tworzenie raportów sprzedażowych
      3) Obsługa platform sprzedażowych – Shoper, Shoplo, Allegro, Amazon
      2) Obsługa klienta – mail, telefon
      4) Tworzenie opisów produktów, organizacja sesji zdjęciowych
      5) Pomoc przy realizacji projektów marketingowych
      Co oferujemy:
      1) Zdobycie nowej wiedzy z zakresu e-commerce i marketingu internetowego
      2) Narzędzia analityczne
      3) Sympatyczny, mały zespół
      4) Elastyczne godziny pracy
      5) Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin i stale możliwości rozwoju

Wymagania:

1) Wysokie umiejętności analitycznego myślenia
      2) Dobra znajomość Excela
      3) Dobrych umiejętności komunikacyjnych (przyjazny ton głosu, wysoka kultura osobista)
      4) Dobra znajomość angielskiego, niemiecki będzie dodatkowym atutem
      5) Doskonała umiejętność obsługi komputera, obycie w świecie internetu
      6) Samodzielności i dokładności

Mile widziane:

1) doświadczenie w pracy w sklepie internetowym
      2) doświadczenie w branży zabawkarskiej
      3) znajomość zagadnień z zakresu SEO/content marketing i social media

Jeśli jesteś zaitneresowany/a to podeślij swoje CV na adres piotr@atlanti.trade wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celach rekrutacji.
    • Przez Łukasz
      Jednym z najważniejszych zadań przed rozpoczęcia pisania dzieła naszego życia jest wybranie odpowiedniej osoby jako promotora. Jest to bardzo istotne i jeśli przeanalizujecie nasze forum zobaczycie sytuacje, w której źle dobrany promotor powoduje brak możliwości ukończenia działa. Sam przy pracy mgr musiałem zmieniać promotora, ponieważ temat na który chciałem pisać nie był zgodny z jego zainteresowaniami naukowymi:

• Przez inspektor
      Firma  Kaufland  zatrudni na umowę - zlecenie (na czas nieokreślony) osoby chcące dorobić sobie roznoszeniem gazet reklamowych.
      Do wyboru są tereny obejmujące fragmenty następujących wrocławskich osiedli:
      - Maślice
      - Stabłowice
      - Złotniki
      - Wojszyce
      - Ołtaszyn
      - Przedmieście Świdnickie (centrum Wrocławia)
      - Przedmieście Oławskie (centrum Wrocławia)

Szukamy wyłącznie takich osób, które spełniają przynajmniej jeden z następujących warunków:
      • mieszkają na wymienionych wyżej osiedlach, albo mają tam rodzinę czy znajomych, u których możliwe byłoby przechowywanie gazet do czasu ich rozniesienia
      i / lub
      • dysponują samochodem oraz mają wolny czas w środy.

Kolportaż gazet będzie odbywał się raz w tygodniu (w każdą środę).
      Wynagrodzenie, zależne jest od konkretnego terenu (więc szczegóły już indywidualnie) oraz od tego, jaka w danym tygodniu będzie ilość i waga materiałów reklamowych (czym więcej oddzielnych gazet składających się na komplet i czym więcej stron w poszczególnych gazetach, tym większa waga materiałów i wyższa stawka) wyniesie od 61 zł. (jest to absolutne minimum na najmniejszym terenie i przy najlżejszej i tylko jednej gazecie) do około 150 zł. (a czasem nawet więcej - przy ciężkich gazetach i większej ich ilości składającej się na komplet), za każde jedno rozniesienie gazet, tj. około 4-6 godzin pracy (w zależności od umiejętności i sprytu).
      Roznosząc (raz w tygodniu) nawet tylko jeden teren, miesięcznie można zarobić ok. 250-500 zł. brutto (czyli ok. 200-400 zł. "na rękę"), a można też roznosić więcej terenów.

Tel. 792-895-005 (proszę dzwonić w godzinach 10:00-20:00).

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Cześć   Krótkie pytanie do osób znających się na temacie.   Czy studia na Wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych na kierunku Inżynieria mechaniczna przygotują mnie do pracy jako technolog? Mam na myśli specjalizację Wspomaganie Komputerowe Prac Inżynierskich. Chciałbym tylko zaznaczyć, że mowa o studiach niestacjonarnych dlatego Wydział Mechaniczny Technologiczny (dawniej Inżynierii Produkcji) odpada, ponieważ tam studia niestacjonarne I stopnia zostały całkowicie wycofane. 
    • Jeżeli chodzi o drukowanie, to wszystko zależy kto gdzie mieszka  Jak ktoś mieszka w Krakowie bądź okolicach to myślę, że warto pomyśleć o lobos promo https://lobos.promo/  jest tutaj również możliwy spersonalizowany druk cyfrowy z tego widziałam. Mam nadzieję, że komuś się przyda.
    • Tak jak ktoś napisał. Łatwo jest założyć, ale potem tą firmę utrzymać, mieć klientów itd. Przykład podam jako salon fryzjerski, który dzisiaj jest już połączony często z zabiegami kosmetycznymi typu paznokcie, makijaż permamentny itd. Trzeba mieć fundusze na sprzęt, na fotele, konsolety czy na poczekalnie fryzjerskie https://salonova.pl/poczekalnie-fryzjerskie kończąc na akcesoriach jak nożyczki, maszynki do strzyżenia i preparaty typu kosmetyki, farby etc. Potem trzeba jeszcze przyciągnąć klientów, równocześnie prowadzić kanały SocialMedia. Ciężki kawałek chleba.
    • Hejka to wypowiem się i ja jako osoba, która studiowała na Polibudzie, ale w Gdańsku, a w Gliwicach. Studiowałam Technologię Chemiczną i powiem szczerze... , że jest dokładnie tak jak mówi autor. Co do przedmiotów, skąd ja to znam, a niektórzy prowadzący tak antypatyczni, byli tacy dwaj, jeden był z przedmiotu inżynieria procesowa czy przedmiot Tech. Chemiczna. Miałam takiego przykrego gościa, który nie potrafił tłumaczyć. Z chemią fizyczną, jest dokładnie tak jak opisano. Nie wiem czy u Was tak było, ale np na 1 terminie egzaminu, jak było się na wszystkich wykładach to doliczało się 3 pkt na egzaminie i np. dzięki temu miało się zdany egzamin.  
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.