Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
praca dla studentów
dodany przez
Paweł Szekla, w Praca podczas studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez Dawidn28
Witam jestem Dawid. Szukam jedna lub dwie osoby do wykonywania wycen, materiałów i wykonania, przetargów. Jest to dodatkowe zajęcie a całe szczegóły odmowie z zainteresowanymi osobami.
-
Przez studentka04
Cześć. Może był ktoś w podobnej sytuacji co ja... a mianowicie w czerwcu mam 1 termin obrony pracy magisterskiej, ale ze względów osobistych do niego nie podchodzę, w dodatku nie mam w 100% ukończonej pracy dyplomowej. W związku z tym zamierzam bronić się w drugim terminie, czy w ogóle jest taka możliwość, że podchodząc do obrony w 2 terminie można zmienić promotora? Powiem szczerze, że w ogóle nie mogę się z nim dogadać, nie mam z jego strony żadnego wsparcia merytorycznego, a mam bardzo trudny temat i nie mogę sobie poradzić z określeniem kilku punktów w pracy... Nie wiem czy dziekanat na to by poszedł, gdyż nie mam dobrego argumentu. Przecież nie powiem, że nie mogę się z nim dogadać, że nic mi nie pomaga, że w ogóle nie sprawdza prac (nikomu) itd. Pracę już prawie mam całą napisaną tylko brakuje mi w niej najważniejszych rzeczy...
-
Przez Atlanti
Asystent ds. e-commerce
Agencja interaktywna Atlanti poszukuje asystenta do zdalnej współpracy przy projektach e-commerce. Na początek w zakresie ok. 20 godzin tygodniowo.
Obowiązki na początek:
1) Pomoc w doborze asortymentu – analiza ofert od dostawców i popytu/podaży w narzędziach analizujących marketplace (Allegro, Amazon)
2) Tworzenie raportów sprzedażowych
3) Obsługa platform sprzedażowych – Shoper, Shoplo, Allegro, Amazon
2) Obsługa klienta – mail, telefon
4) Tworzenie opisów produktów, organizacja sesji zdjęciowych
5) Pomoc przy realizacji projektów marketingowych
Co oferujemy:
1) Zdobycie nowej wiedzy z zakresu e-commerce i marketingu internetowego
2) Narzędzia analityczne
3) Sympatyczny, mały zespół
4) Elastyczne godziny pracy
5) Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin i stale możliwości rozwoju
Wymagania:
1) Wysokie umiejętności analitycznego myślenia
2) Dobra znajomość Excela
3) Dobrych umiejętności komunikacyjnych (przyjazny ton głosu, wysoka kultura osobista)
4) Dobra znajomość angielskiego, niemiecki będzie dodatkowym atutem
5) Doskonała umiejętność obsługi komputera, obycie w świecie internetu
6) Samodzielności i dokładności
Mile widziane:
1) doświadczenie w pracy w sklepie internetowym
2) doświadczenie w branży zabawkarskiej
3) znajomość zagadnień z zakresu SEO/content marketing i social media
Jeśli jesteś zaitneresowany/a to podeślij swoje CV na adres piotr@atlanti.trade wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych w celach rekrutacji.
-
Przez Łukasz
Jednym z najważniejszych zadań przed rozpoczęcia pisania dzieła naszego życia jest wybranie odpowiedniej osoby jako promotora. Jest to bardzo istotne i jeśli przeanalizujecie nasze forum zobaczycie sytuacje, w której źle dobrany promotor powoduje brak możliwości ukończenia działa. Sam przy pracy mgr musiałem zmieniać promotora, ponieważ temat na który chciałem pisać nie był zgodny z jego zainteresowaniami naukowymi:
-