Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Justyna9825
Cześć wszystkim, jestem tutaj nowa. Jestem studentką II stopnia żywienia człowieka i dietetyki i w ramach mojej pracy magisterskiej badam opinię studentów na temat systemów znakowania żywności. Wiem, że niechętnie wypełniamy ankiety, ale obiecuję, że moja jest naprawdę krótka (do wypełniania w 2-3 minuty tak naprawdę), a ja będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Życzę Wam miłego dnia i powodzenia w nowym roku akademickim! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK-eITCMLalg8s2KwgEVZoDAxFPF4NQcTymtl1EuFBBo7Leg/viewform?fbclid=IwAR2nrC9Qg4k-cEBUmG1j1jvKr6Efm9W7RFuQU0OlG5qsD8hRjlz-IcrFOVU
-
Przez kuba251
Cześć wszystkim moja sytuacja jest trochę skomplikowana, ale liczę na waszą pomoc.
Jestem studentem 2 roku i pracuje w branży, dotychczas dzięki nauce zdalnej oaz IOS mogłem pracować pełnoetatowo, dodam, że studiuje na co dzień w Opolu, a pracuje w Poznańskiej korporacji, na moim kierunku nie ma możliwości przejścia na zaoczne, wracamy w październiku mury uczelni, ale pomyślałem o kilku wyjściach:
Studia eksternistyczne, zwłaszcza że u rodziców krucho z pieniędzmi i wspomagam ich, jak tylko mogę.
Przeniesienie do Poznania na studia, ale nie wiem, jak miałoby to wyglądać pod kątem logistycznym, zaliczenia egzaminów itp.
Rozpoczęcie studiów od nowa w Poznaniu-strata roku, nie wiem, czy można to jakoś "nadgonić" ?
Rezygnacja z pracy i powrót na studia -mam dostać awans i podwyżkę w ciągu kilku miesięcy więc trochę mi szkoda odpuścić.
Poczekać na następny lockdown i zdalne studia-trochę pół żartem pół serio, ale różnie może być.
Inne rozwiązania, o których nie pomyślałem ?
-
Przez Magda654435
Cześć. Dostałam się na architekturę w języku polskim na Politechnikę Poznańską i architekturę w języku angielskim na Politechnikę Gdańską. Maturę z rozszerzonego angielskiego zdałam na 80%, nie mam certyfikatów. Uważacie, że dałabym radę studiować po angielsku? Czy są tu jakieś osoby, które studiują na pg lub pp o chciałyby się wypowiedzieć jak to wszystko wygląda? Ktorą uczelnię bardziej polecacie?Byłabym wdzięczna za odpowiedzi.
-
Przez Hejoo
Hej wszystkim, kilka lat temu zdawałem maturę , od 2 lat mieszkam i pracuje(agencja reklamowa) w Poznaniu, chciałbym rozpocząć w tym roku studia zaoczne w moim mieście, interesuje mnie szczególnie marketing/biznes/reklama. Widziałem na kilku forach wzmianki o kierunku zarządzanie i prawo w biznesie na UAMie, patrząc po sylabusie ciężko stwierdzić co to są za studia (zajęcia z ekonomii, prawa, psychologii, socjologii, zarządzania) więc może przynajmniej będzie to dobre miejsce do networkingu ?.
Dodam także że bardzo poważnie myślę o starcie własnej firmy w ciągu najbliższych kilku lat i fajnie byłoby studiować coś co będę mógł zastosować w praktycznym działaniu.
-
Przez zefir
Jeżeli studiujesz w Warszawie albo właśnie wybierasz się tutaj na studia, będziesz szukać mieszkania, pokoju, apartamentu na dzień tydzień miesiąc czy rok, daj nam znać. Projekt HostingWarsaw tworzony przez studentów dla studentów, zwłaszcza uczestników programu Erasmus, by oferować komfortowe mieszkania do wynajęcia w samym sercu Warszawy, natychać wynajmy duchem polskiej gościnności i otwartości na poznawanie nowych kultur. zobacz naszą stronę HostingWarsaw - apartamenty do wynajęcia na elastycznych warunkach i skontaktuj się z nami, powiedz gdzie studiujesz i co, opowiedz o swoich oczekiwaniach i znajdziemy dla ciebie świetny pokój, mieszkanie apartament do wynajęcia w warszawie.
-