Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Collegium Mazovia w Siedlcach ogłosiła rozpoczęcie rekrutacji na kierunek Fizjoterapia. Nabór trwa do 9 lutego 2015 r. Uczelnię wyróżnia to, że proponuje praktyczne profile kształcenia, tak więc sporo jest warsztatów i zajęć praktycznych. Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do zapoznania się z programem studiów: http://www.mazovia.edu.pl/studia/licencjackie/fizjoterapia

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez garbus555
      Hej,
      Jestem zainteresowana studiami na AHE Łódź na kierunku filologia angielska, II stopnia, nauczycielska z elementami neurodydaktyki. Aktualnie jestem po licencjacie z filologii angielskiej po UP w Krakowie. Niestety nie otworzyła się tam magisterka bo było za mało chętnych osób. 
      Szukam więc alternatyw. Czy ktoś może udzielić mi informacji o w.w kierunku, wyrazić opinie na temat tej uczelni, ewentualnie polecić inne uczelnie gdzie zrobię magisterkę z filologii angielskiej (spec. nauczycielska). Do AHE przyciągnęło mnie też hasło "elementy neurodydaktyki"-wydaje się ciekawe. Dodam, że ze względu na to, że mieszkam w okolicach Krakowa, biorę pod uwagę tylko studia online w AHE lub innej uczelni oddalonej od Krakowa.

A może jest tu ktoś z Krakowa i poleci mi inne uczelnie na miejscu? Na pewno tylko interesuje mnie spec.nauczycielska.

Dzięki z góry 
    • Przez Milka29
      Witam,
      Poziom żałośnie mały
      matma 30%,
      Polski 56%
      Angielski 56%
      Tak wiem że to późno ale druga tura wciąż trwa.
      Na jakiej uczelni (prywatna, państwowa - bez różnicy) i na jaki kierunek w Stolicy z takimi wynikami mogę liczyć na przyjęcie?
      Nie będę ukrywał, chodzi przede wszystkim o dalszy pobór renty rodzinnej która jest mi przyznana, ale oczywiście też myślę o studiach w kategorii rozwoju.
      Jestem po prostu ciekawy czy i gdzie mogę sie dostać po takiej maturze. Koniecznie studia zaoczne.
      Wiem że moje podejście może się wydawać głupie ale ta renta to nie są małe pieniądze i były by świetnym dodatkiem do pieniędzy zarobionych.
      Myślę że z waszych propozycji wybiorę coś interesującego.
      Z góry dzięki

• Przez violettatamara
      Gdzie lepiej studiować filologię angielską zaocznie na studiach licencjackich – KUL czy Akademia Nauk Stosowanych Wincentego Pola w Lublinie (AWP)?
      W AWP kierunek to "Filologia angielska z lingwistyką stosowaną (j. hiszpański)". W KUL-u w programie studiów jest j. niderlandzki. Nigdy nie miałam styczności z j. niderlandzkim, natomiast j. hiszpańskiego jako drugiego uczyłam się w gimnazjum i w liceum. Od roku studiuję dziennie zarządzanie w Lublinie i wolałabym nie zaczynać drugiego kierunku stacjonarnie. Nie chciałabym również studiować anglistyki dziennie, a zarządzania zaocznie, gdyż mogłabym mieć problem z przedmiotami związanymi z matematyką.
    • Przez Justyna9825
      Cześć wszystkim, jestem tutaj nowa. Jestem studentką II stopnia żywienia człowieka i dietetyki i w ramach mojej pracy magisterskiej badam opinię studentów na temat systemów znakowania żywności. Wiem, że niechętnie wypełniamy ankiety, ale obiecuję, że moja jest naprawdę krótka (do wypełniania w 2-3 minuty tak naprawdę), a ja będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Życzę Wam miłego dnia i powodzenia w nowym roku akademickim! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK-eITCMLalg8s2KwgEVZoDAxFPF4NQcTymtl1EuFBBo7Leg/viewform?fbclid=IwAR2nrC9Qg4k-cEBUmG1j1jvKr6Efm9W7RFuQU0OlG5qsD8hRjlz-IcrFOVU 
    • Przez Joanna1978
      Witam serdecznie
      Mam pytanie.
      Syn zarejestrował się na kilka uczelni (publicznych). Niestety te uczelnie w różnych terminach podają listy osób zakwalifikowanych, a co za tym idzie, w innych terminach należy składać dokumenty. I tak dla przykładu, te uczelnie, na których mu najbardziej zależy, najpóźniej podają listy. Jak to rozwiązać, żeby nie zostać z ręką w nocniku. Jeśli dostanie się na te pierwsze, złoży dokumenty w terminie, a potem dowie się, że dostał się na te bardziej prestiżowe i trzeba będzie złożyć tam dokumenty, to jak postąpić: trzeba jechać do tego innego miasta i wycofać dokumenty, a złożyć tutaj, czy niech tam zostaną (żeby nie jeździć, oni potem odeślą?), a złożyć niezależnie na innej, docelowej uczelni? Proszę o podpowiedź.
      Z góry dziękuję serdecznie
      Joanna

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Czołem szanownym kolegom studentom. Zwracam się z pytaniem, w kwestii na razie hipotetycznej. Zgłosiłem się  na studia z dwóch kierunków. Jak wiadomo, już pojutrze początek roku, a niestety dopiero teraz zrodziły się wątpliwości - czy podołam z dwoma naraz, ale przede wszystkim - jeden z nich (w moim przypadku informatyka), nie do końca jednak odpowiada moim zainteresowaniom. Zostałem w czasie rekrutacji poinformowany, że jednoczesne dwa kierunki i IOS pozwolą na łatwiejszą rezygnację z jednego kierunku, bez koniecznści przerwy w nauce. Do czego zmierzam - po prostu chodzi mi o to, czy nie będzie problemem zrezygnowanie z jednego kierunku od razu na początku roku? Na chwilę obecną myślałem o zmianie przed nowym semestrem, ale gdyby można przerwać to szybciej?    
    • Hej, Jestem zainteresowana studiami na AHE Łódź na kierunku filologia angielska, II stopnia, nauczycielska z elementami neurodydaktyki. Aktualnie jestem po licencjacie z filologii angielskiej po UP w Krakowie. Niestety nie otworzyła się tam magisterka bo było za mało chętnych osób.  Szukam więc alternatyw. Czy ktoś może udzielić mi informacji o w.w kierunku, wyrazić opinie na temat tej uczelni, ewentualnie polecić inne uczelnie gdzie zrobię magisterkę z filologii angielskiej (spec. nauczycielska). Do AHE przyciągnęło mnie też hasło "elementy neurodydaktyki"-wydaje się ciekawe. Dodam, że ze względu na to, że mieszkam w okolicach Krakowa, biorę pod uwagę tylko studia online w AHE lub innej uczelni oddalonej od Krakowa. A może jest tu ktoś z Krakowa i poleci mi inne uczelnie na miejscu? Na pewno tylko interesuje mnie spec.nauczycielska.   Dzięki z góry 
    • Jestem na ostatnim roku studiów mgr. Mam propozycję stażu w Urzędzie Pracy. Na uczelni pobieram stypendium socjalne. Czy taki staż wlicza się w dochód i czy trzeba zgłaszać to na uczelnie w przypadku podjęcia takiego stażu. Nie chce później mieć na uczelni nieprzyjemności i oddawać pieniądze za bezpodstawne pobieranie stypendium socjalnego. 
    • A wiesz coś o specjalności Transportu (pilotaż samolotów transportowych) na studiach wojskowych? Myślałem o pójściu na to.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.