Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez scooby00
Czesc wszystkim.
Rok temu pisałem maturę, zrobiłem sobie rok przerwy, cały czas był plan żeby iść na studia zaoczne ale pozmieniało się i chce iść na informatykę na studia dzienne. Do matury nie przykładałem się bardzo, no z tego względu ze myślałem o studiach zaocznych a wiec wyniki wyglądają tak : matematyka podstawa 68%, rozszerzenie 31%, angielski podstawa 60%. Wiem, nie popisałem się ale na studiach dałbym rade, jak przysiądę to potrafię się naprawdę dobrze nauczyć. Informatyka interesuje mnie już od małego wiec chciałbym dalej rozwijać się w tym kierunku. Myślicie ze mam szanse dostac się na uwm? Słyszałem ze nie ma tam aż tak wielkich wymagań. A co sądzicie o SGGW ? Tam pewnie są mniejsze szanse ? Patrzyłem na uwm to nie ma żadnych progów podanych.
-
Przez Kalayan
Cześć
Mieszka ktoś może lub zna kogoś takiego w akademikach UE Krk lub UJ ? Chciałabym się dowiedzieć o standardach, odczuciach z mieszkania itp.
Z góry dzięki
-
Przez MarianoItaliano
Witam,
Zajmujemy się pisaniem prac zaliczeniowych, proseminaryjnych, licencjackich oraz magisterskich.
Piszemy prace z dziedzin:
· Terroryzmu
· Ekonomii
· Nauk społecznych
· Kryminalistyki
· Bezpieczeństwa Narodowego
· Historii etc.
Piszemy prace, które muszą zawierać jasno określoną metodologię i/lub wymagają przeprowadzania ankiet.
Pomagamy edytować i wykańczać prace. W cenie nanosimy wszystkie poprawki
i sugestie promotora.
Prace w stu procentach bezpieczne pod względem plagiatu.
Pomagamy także tym ,,na ostatnią chwilę". Jednym z naszych dokonań, jest magisterium napisane w ciągu 3 tygodni.
Kontakt mailowy, a w przypadku studiowania na jednej z Olsztyńskich uczelni także osobisty.
Jasne i przejrzyste warunki.
Zapraszamy do współpracy.
kazdymozebycmagistrem@gmail.com
-
Przez Yorish
Chciałem zapytać kogoś o to, jak wygląda kierunek lekarski na UWM. Ciężko przejść egzaminy? Uczelnia prostudencka? Dlaczego warto?
-
Przez paatipati125
dostalam sie na lingwistyke w biznesie i bezpieczenstwo narodowe w Olsztynie, nie wiem za bardzo czym sie kierowac przy ostatecznym wyborze, Interesuje mnie praca jako spedytor, myslalam nad wybraniem lingwistyki w biznesie i skonczeniu tego z licencjatem a potem magisterka z logistyki czy tez studia podyplomowe przy okazji jakis kurs spedytorski zeby sie zaznajomic z branża, ale nie wiem czy warto, czy nie bede tego zalowac, a z lingwistyki niestety nie ma magistra... a co to bezpieczeństwa to nie wiem za bardzo co potem a sama tematyka mnie bardzo interesuje a szczegolnie to ze bedzie tam tez jezyk obcy na którym mi zależy, jak i wojskowość
-