Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Studio filmowe - reklama i castingi
dodany przez
jooanna, w Praca podczas studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Alskibicka
Cześć! Zamieszczona przeze mnie ankieta jest podstawą stworzenia pracy licencjackiej. Skierowana jest do studentów, zatem prosiłabym tylko tę grupę użytkowników o wypełnienie. Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas! Szczęśliwego Nowego Roku!
https://goo.gl/forms/M7tPKcqO1ihxfjH52
-
Przez _kusia
Hej! Zwracam się z ogromną prośbą wypełnienia mojej ankiety do pracy magisterskiej na temat skutecznosci reklamy internetowej . z góry dziękuje
PS ankieta jest anonimowa
link : https://www.survio.com/survey/d/E0Y1M3Q5Y8B2I7W3A
-
Przez Visss
Witam, w tym roku podchodzę do matury.
Zaczne od tego, że jestem w Technikum Organizacji Reklamy. Mam problem z wyborem studiów.
Sprawa wyglada tak, że chciałbym studiować we Wrocławiu psychologię. Czy jest tu ktoś kto studiuje na SWPS we Wrocławiu lub na Uniwersytwcie?
Od razu powiem, że nie zależy mi na studiach jednolitych, jakie gwarantuje Uniwersytet. Wiąże swoją przyszłość z reklamą. Konkretnie z Badaniem Rynku lub Public Realtions. Dowiedziałam się, że jeśli pójdę na studia I stopnia z psychologii później będę mogła wybrać już podyplomowe które mnie interesują. Nie wiem czy to odpowiednia droga do mojego celu. Podobno tak. (Co do kierunków typowo związanych z reklamą.. we Wrocławiu nie znalazłam nic ciekawego)
Zależy mi na tym, by jakas dobra duszyczka mogła odpowiedzieć na kilka pytań, które mnie nurtują.
Jestem w kropce, nie wiem co dalej robić. Nauczyciele rozkładają ręce, gdy pytam co i jak. A do matury zostało mało co..
O tyle dobrego, że posiadam kwalifikacje w zawodzie (A26 i A27).
Podsumowując, chciałabym uzyskać opinie o wrocławskich uczleniach. Poznać wasze zdanie oraz wdać się w dyskusję na ten temat, nawet pasowałoby mi na priv.
Każdy komentarz na pewno mi pomoże
-
Przez Ula3211
Witam wszystkich,
Chciałabym poznać opinie o kierunku dziennikarstwo i komunikacja społeczna ze specjalizacja reklama i promocja na UAM w Poznaniu. Głównie interesują mnie studia 2 stopnia. Czekam też na propozycje innych uczelni o podobnym profilu.
Z góry dziękuję za jakieś odpowiedzi
-
Przez alinka_126
Czy słyszał ktoś może o Galerii Twarzy ATV z Łodzi? Bo podobno można załapać się na jakiś udział w reklamie albo jakimś filmie,może być całkiem fajna przygoda z tego.
-