Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Targi Pracy na WAT
dodany przez
Joanna, w Praca podczas studiów
-
Podobna zawartość
-
Przez Houdini
Czy ktoś może mi napisać obiektywną opinię na temat Wat-u? Naczytałam się wielu nieprzyjemnych rzeczy o tej uczelni, szczególnie o tym jak traktowani są na niej studenci, czy rzeczywiście jest aż tak źle? Interesuje mnie kierunek inżynieria materiałowa i naprawdę chciałabym go studiować ale przeraziły mnie niektóre opinie.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
-
Przez Houdini
Czy ktoś może coś napisać o kierunku inżynieria materiałowa na WAT? Wszędzie widzę opinie na temat informatyki i logistyki na tej uczelni, jednak nie mogę niczego znaleźć o tym konkretnym kierunku, może ktoś mógłby napisać jak wyglądają takie studia?
-
Przez Licealista520)
Cześć, kończę liceum i mam indeks na różne uczelnie, między innymi na SGH. Zastanawiam się czy warto, oraz mam parę pytań. Czy faktycznie są takie dobre perspektywy (np. po fir)? Jakie są zarobki po studiach? Czy łatwo wyjechać na erasmusa np. do Azji?
Proszę, piszcie tutaj albo na adres:
Dzięki za odpowiedzi
-
Przez Licealista520)
Cześć, kończę liceum i mam indeks na różne uczelnie, między innymi na SGH i na UW, np. na prawo, które także mnie interesuje. Czy da się połączyć te dwa kierunki? Czy jest to możliwe? Czy jest dogodny dojazd z budynku SGH na stare miasto? Czy takie połączenie może realnie zwiększyć zarobki w przyszłości?
Jeżeli ktoś ma jakieś informacje, albo sam tak studiuje to proszę, piszcie tutaj albo na adres:
Dzięki za odpowiedzi
-
Przez Kxpl
Cześć,
Man pytanie. Jestem w technikum na kierunku technik informatyk w dość małym mieście. Po liceum zamierzam iść na studia w Warszawie, i tu 1 pytanie
1. Gdzie mogę najlepiej iść na studia informatyczne w Warszawie poza wat?
2. Czy sie opłaca
3. Jaka dzielnica? Według mnie chyba Mokotów lub Żoliborz
4. Jakie mniej więcej są koszty utrzymania
Dzięki za odpowiedzi, dodam że chce się przenieść na stałe.
-