Skocz do zawartości
Izabela C

Do studentów, którzy lubią się wypowiadać

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wdrażam mój startupwoy projekt. Ponieważ strona jest nowa, będę bardzo wdzięczna za wszelkie oceny, komentarze, rady.
Żeby nie zasypywać informacjami, wspomnę krótko o serwisie. Więcej info na stronie.

www.jopillo.com to serwis dla specjalistów, freelancerów, studentów, twórców, artystów i firm. (łączący strony kupujące ze sprzedającymi).
Kompletujemy usługi w jednym miejscu, z każdej branży, dla przyszłych Klientów.
Bezpłatna rejestracja, bezpłatne wystawianie nieograniczonej ilości usług.

Jopillo to także:

możliwość prezentacji oferty w formie video,
system ocen i komentarzy,
przyjazny system sprzedaży usług,
system wiadomości,
system powiadomień,
system osiągnięć,
profil Użytkownika z możliwością edycji.

W związku z tym, mam do Was pytanie. Jak odbieracie stronę? jakie są Wasze pierwsze wrażenia?

Będę wdzięczna za opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez lucasso
      Wejdź na sieumie.pl Zrób zdjęcie zadania, problemu matematycznego Prześlij je - otrzymasz film z rozwiązaniem Twojego zadania i omówieniem
    • Przez PomocOnline
      Jestem absolwentem Uniwersytetu Warszawskiego oraz finalistą wielu konkursów matematycznych. Oferuję pomoc obejmującą rozwiązywanie zadań z poniższych działów:

- analiza rzeczywista i zespolona,
      - rachunek prawdopodobieństwa i statystyka,
      - matematyka dyskretna,
      - algebra abstrakcyjna i liniowa,
      - równania różniczkowe zwyczajne,
      - metody numeryczne,
      - teoria mnogości i logika matematyczna.

Udzielam pomocy w trybie online: przygotowuję rozwiązania (z opisem słownym, wyjaśnieniem itp.), a następnie wysyłam je na adres e-mail klienta. Istnieje również możliwość napisania programu realizującego algorytm matematyczny lub procedurę numeryczną (dostępne języki: C, C++, Octave). Cena jest do uzgodnienia.

W przypadku zainteresowania moją ofertą proszę o przesłanie treści zadań (i podanie terminu na wysłanie rozwiązań) na adres korepetycjeonline2@gmail.com
    • Przez Barbara1
      Dzień Dobry
      Poszukuję studentki/ta ostatniego roku studiów do udzielenia korepetycji z duńskiego.
      Lekcje tylko online w każdy czwartek 17.30 za niewygórowane pieniądze.
      Liczę na osobą skrupulatną,uczciwą i sympatyczną.
      Kontakt: basiakuc.pob@gmail.com
      Pozdrawiam serdecznie
      Barbara

• Przez PomocOnline
      Jestem absolwentem Uniwersytetu Warszawskiego oraz finalistą wielu konkursów matematycznych. Oferuję pomoc obejmującą rozwiązywanie zadań z poniższych działów:

- analiza rzeczywista i zespolona,
      - rachunek prawdopodobieństwa i statystyka,
      - matematyka dyskretna,
      - algebra abstrakcyjna i liniowa,
      - równania różniczkowe zwyczajne,
      - metody numeryczne,
      - teoria mnogości i logika matematyczna.

Udzielam pomocy w trybie online: przygotowuję rozwiązania (z opisem słownym, wyjaśnieniem itp.), a następnie wysyłam je na adres e-mail klienta. Istnieje również możliwość napisania programu realizującego algorytm matematyczny lub procedurę numeryczną (dostępne języki: C, C++, Octave). Cena jest do uzgodnienia.

W przypadku zainteresowania moją ofertą proszę o przesłanie treści zadań (i podanie terminu na wysłanie rozwiązań) na adres korepetycjeonline2@gmail.com
    • Przez MaciekI
      Witam, potrzebuję pomocy/korepetycji z "Gramatyki opisowej języka polskiego". Jestem studentem Wydziału Lingwistyki UW, nadrabiającym różnicę programową i pod koniec stycznia mam zaliczenie na stopień z tego przedmiotu. Poszukuję osoby która pomoże mi się przygotować do tego zaliczenia, oczywiście odpłatnie. Byłbym zainteresowany regularnymi spotkaniami do końca semestru zimowego. 
      Proszę o kontakt pod numerem 511-000-116 lub email: m_imiel@poczta.fm

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Może Ci być cieżko wyjechać po studiach, jeśli chcesz pracować w zawodzie. Warto jednak dodatkowo wziąć pod uwagę wyjazd na studia za granicę lub po prostu przebranżowienie się Dużo zależy do tego, czy chcesz wyjechać na stałe za granicę, czy zależy Ci na tym, aby po prostu sobie dorobić, a później wrócić do Polski. Moja znajoma zdecydowała się na wyjazd na kilka lat za granicę jako opiekunka do osób starszych, dzięki temu udało się jej zarobić szybciej kwotę, której potrzebowała. Wiem, że wyjeżdzał i była bardzo zadowolona
    • Słyszeliście o takim kierunku? Co o nim myślicie?
    • Jeśli chcesz połączyć filozofię z psychologią, to w Krakowie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest kierunek "Filozofia rozwoju osobowego z elementami psychologii". 
    • Taki kierunek może pomóc rozwinąć umiejętności miękkie, rozumienie człowieka i jego potrzeb, co może przydać się np. w coachingu, przy organizacji szkoleń dla pracowników firm albo w marketingu. Poza tym AI może nauczyć się programować, malować, śpiewać, żonglować, jeżdżąc na łyżwach i wykonując arię operową, wypełniać tabelki w excelu itp., ale nigdy nie zrozumie w pełni człowieka. To nasza najbardziej ludzka umiejętność i dlatego warto w nią zainwestować. Polecam artykuł o podobnym "niepraktycznym" kierunku: filozofii. https://rynekpracy.pl/artykuly/czy-warto-zatrudnic-filozofa
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.