Skocz do zawartości
Agnieszka Magiera

Prezent dla chłopaka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłam mojemu chłopakowi piękny zestaw kosmetyków - dezodorant, żel pod prysznic, krem do twarzy i balsam. Był bardzo zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kupnem prezentu dla chłopaka nigdy nie mam problemu, bo po prostu pytam, co chciałby dostać. Na walentynki kupuję mu kubek termiczny, a on ma się rozejrzeć dla mnie za sukienkami mango na domodi i wybrać najładniejszą według niego. Wieczorem pójdziemy też na kolację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę bałabym się dawać chłopakowi wolną rękę przy wyborze sukienki dla mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym się bała, ba, wiem, jakie by wybrał;). My staramy się robić sobie jakieś zabawne prezenty, praktyczne, ale z jajem. W tym roku wymyśliłam kolorowe skarpetki - bałam się, że nie znajdę jakiś fajnych, polskich (a co, trzeba wspierać polskie firmy;)), na szczęście trafiłam na cup of sox - czyli skarpetki z kubka. Duży wybór wzorów, ja wybrałam takie: http://www.cupofsox.com/sox-with-the-chickenpox-cat-6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłam mojemu chłopakowi piękny zestaw kosmetyków - dezodorant, żel pod prysznic, krem do twarzy i balsam. Był bardzo zadowolony :)

To chyba taki uniwersalny prezent, który zawsze się sprawdza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio słyszłam o prezencie w stylu Dzień w Saunie, ale takiej z prawdziwego zdarzenia, gdzie oprócz samych wejść do sauny odbywają się również różne pokazy saunomistrzów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja przyjaciółka chodzi na takie rytuały, bo ma kartę zniżkową do klubów sportowych i basenów. Podobo to świetny relaks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmetyki to raczej taki pomysł ostateczny. Równie dobrze może być biżuteria bestsilver.pl/5-bizuteria-meska ale jak wyżej taki relaks w SPA to bardzo dobry pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym postawiła na jakiś fajny ciuch. Znam swojego mężczyznę i wiem na przykład,że jest najbardziej zadowolony z takich praktycznych gadżetów. 

Jakiś czas temu zamawiałam mu komplet ciuszków w Zalando. Możecie sobie zajrzeć bo ceny mają tam faktycznie niezłe.

Odsylam do kodów rabatowych:

http://okazje.co/kod-rabatowy-zalando

Aktualnie jest  tam kilka dobrych promocji, w ramach których można kupić sobie ubrania bardoz dobrych marek takich jak Benneton w cenach o 70% niższych. Myślę,że praktycznie każdy mężczyzna powinien być zadowolony z takiego prezentu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może jakiś sprzęt do siłowni? Jakaś bieżnia albo orbiterek to fajny pomysł na prezent dla faceta. Ja bym na pewno się ucieszył :)

Myślę, że może niekoniecznie sprzęt, ale karnet na siłownię, to doskonały pomysł na prezent. Już mam pomysł, co kupię mojemu partnerowi. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio koleżanka chwaliła mi się, że kupiła dla swojego chłopaka prezent w postaci vouchera na przejazd po torze wyścigowym. Uważam że jest to ciekawy pomysł. Ja sama też się zastanawiam nad takim prezentem, ponieważ mój chłopak jest wielkim fanem szybkich i wściekłych. Na stronce Devil-Cars znalazłam nawet kurs driftingu.

300-drift4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem fajny pomysł, ale więcej się tych linków nie dało wrzucić? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie taki drifting to naprawdę fajny prezent Przynajmniej ja bym był z takiego bardzo zadowolony.

Tutaj można wykupić sobie taki kurs:

http://motoprezent.pl/produkt-8-kurs_driftingu.html

Jazda jednym z kultowych sportowych samochodów. Mazdy albo BMW. Myślę,że dla chłopaka jest to o wiele fajniejszy prezent niz jakieś kwiatki czy czekoladki. A tym bardziej jakieś miśki, które dziewczyny bardzo lubią dawać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda wydaję mi się, że jednak dziewczyny już odchodzą od dawania takich miśków, niemniej uważam, że ten drifting to świetny pomysł na prezent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chcę mojmu chłopakowi kupić na Święta powerbank :) często zdarza mu sie zapomnieć naładować telefon, więc wyaje mi się, że uceluję. Przeczytałam już poradnik:http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-powerbank-ktory-kupic/1233/ . wiem, mniej więcej czego oczekuję. pytanie tylko, jakie firmy brać pod uwagę? które są najsolidniejsze i informacje na papierze pokrywają się z rzeczywistymi parametrami sprzętu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie ma hobby, zainteresowania? Kibicuje Realowi? Jesli tak to koszulka bedzie najlepszym prezentem. Oczywiście może to być inna drużyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ma pomysł na prezent dla chłopaka survivalowca/majsterkowcza, a właściwie to kazdemu moze się przydać :) - Wallet Ninja (http://www.wallet-ninja.eu/). Co sądzicie? Przydatny gadźet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Prezent Marzeń macie tego typu atrakcje, więc raczej szedłbym w tym kierunku. Odradzam szukanie byle gdzie i byle czego. Faceci lubią fajne fury. Może np. jazda Ferrari?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi