Skocz do zawartości
jooanna

Kurs makijażu i wizażu w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Kluczowe jest to, co dziewczyny robią po takich zajęciach - jaka część z nich faktycznie wykonuje to, czego uczyła się na zajęciach. Bo one mogą być fajne, pytanie tylko czy na nich faktycznie można się nauczyć zawodu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Joanna
      Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania WIT jest członkiem programu Cisco Networking Academy Program cisco.netacad.net, w ramach utworzonej przy uczelni Lokalnej Akademii CISCO kształcą się specjaliści ds. sieci komputerowych, nabierając umiejętności w obszarze działania i konfiguracji sieci komputerowych, konfiguracji i zarządzania routerami oraz switchami firmy CISCO.
      Obecnie trwa rekrutacja na nową edycję kursów CISCO na WIT!
      Program Akademii CISCO przy WSISiZ (tak jak każdej akademii CNAP czytaj więcej http://cisco.netacad.net ) ma za zadanie uporządkować wiadomości i przygotować do zdania egzaminu na certyfikat CCNA. Materiały szkoleniowe (http://cisco.wsisiz.edu.pl ) oraz egzaminy są w języku angielskim (semestr I oraz II posiada także wersję polską). Zajęcia w naszej akademii odbywają się 3 razy w tygodniu i trwają 4h lekcyjne. W tej edycji w chwili obecnej przewidujemy utworzenie jednej grupy pierwszego poziomu (20 osobowej - termin to czwartki 17:00 N407).
      Koszt uczestnictwa w tej edycji to 400PLN/semestr.
      http://akademia.wit.edu.pl/kurs/akademia-cisco
      Osoby zainteresowane pierwszym semestrem zapraszamy do rekrutacji - osoby już zdecydowane zapraszam do zapisów gdyż decyduje kolejność zgłoszeń. Początek zajęć już w listopadzie.
      Zapisy i szersze informacje: http://akademia.wit.edu.pl/kurs/akademia-cisco

• Przez Martapalczynska
      Cześć wszystkim,
      Jestem lektorem j. Angielskiego, prowadzę własną działalność gospodarcza w zakresie szkoleń językowych. W ramach moich kursów oferuję kurs "Guide to the TOEFL Test". Jest to przygotowanie do egzaminu TOEFL iBT, który jest m.in. wymagany od kandydatów ubiegających się o miejsce na większości uniwersytetów zagranicznych.

Kurs trwa 8 tygodni. Zajęcia z lektorem są wzbogacone o ćwiczenia online. Więcej informacji znajduje się na stronie  online.angielskiwpracy.com.pl.

Pozdrawiam i zapraszam do zapisów na kurs.
    • Przez Joanna
      Dla wszystkich, którym podwinęła się noga na maturze polecam udział w tych bezpłatnych kursach organizowanych przez Wyższą Szkołę Finansów i Zarządzania w Warszawie. 

Zapisy już ruszyły!!!

Link do strony z zapisami: www.matura.vizja.pl
    • Przez pawelu
      Witam, 

gdzie polecacie pójść na szkolenie bezpiecznej jazdy?? Według Was Agencja Szkoleniowa Crusar4Rally będzie odpowiednia? Czy też mam poszukać jakiejś innej?? 
      Dodam tylko, że jestem z okolic Wrocławia. 
    • Przez monikakrot
      Zapraszam do współpracy tych z Państwa, którzy chcieliby pogłębić wiedzę z języka niemieckiego. Oferuje kursy językowe z niemieckiego na wszystkich poziomach zaawansowania. Preferowane miejsca szkoleń to Poznań i Września, ale jestem otwarta na inne propozycje. Świadczę również usługi w zakresie tłumaczeń z niemieckiego. Zapraszam do kontaktu osoby prywatne, firmy i instytucje oraz zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej w celu zapoznania się ze szczegółami mojej oferty. 
      Strona www: edu-niemiecki.eu

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.