Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
architektura wnętrz - jaka uczelnia?
dodany przez
mala_8, w Artystyczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Pralkadoprania
Witam
W tym roku mam zamiar iść na studia jednak długo zwlekałam z ostateczną decyzją. Na początku miałam iść do Akademii Frycza Modrzewskiego na prawo ,ale zrezygnowalam zaraz po otrzymaniu wiadomości o przyjęciu i teraz zostały mi tylko drugie tury w rekrutacjach. Uznałam że chce iść na psychologie i na moje szczęście została uruchomiona druga tura na uniwersytecie Papieskim. Czy ktoś wie jak jest z dostaniem się na ten uniwersytet? Czy jest ciężko ponieważ moje wyniki z matury pozostawiają wiele do życzenia. Wiem że nikt nie jest w stanie mi nakreślić czy się dostanę czy nie, ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji i jedyne co wyczytałam to że progów niby nie ma z kolei na innej stronie już pisze że progi są. Więc może ktoś coś wie o tej uczelni i będzie w stanie mi mniej więcej nakreślić poziom trudności w dostaniu się na nią?
-
Przez Mampytanie
Witam. Jestem tegorocznym maturzystą i mam zamiar studiować FiR na UŁ.
Czy z niżej podanymi wynikami mam szansę się tam dostać?
Ang roz: 90%
Geo roz: 60%
Matematyka podstawowa : 80%
Jeżeli dobrze zrozumiałem zasady rekrutacji to mam ok. 580 pkt. Za odp z góry dziękuję.
-
Przez xewelinax123
Obecnie jestem na kierunku zarządzanie zasobami ludzkimi jednak mam możliwośc przeniesienia się na kierunek innowacje w biznesie lub doradztwo inwestycyjno gospodarcze. Chciałabym poznać opinie o tych 3 kierunkach, który da największe możliwości? Jest najbardziej przyszłościowy i bedzie po nim możliwość znalezienia fajnej pracy? Moze ktos studiuje któryś z nich i podzieli się opinią. Ciężko mi samej zdecydować bo w każdym kierunku widzę plusy i minusy.
-
Przez Magda654435
Cześć. Dostałam się na architekturę w języku polskim na Politechnikę Poznańską i architekturę w języku angielskim na Politechnikę Gdańską. Maturę z rozszerzonego angielskiego zdałam na 80%, nie mam certyfikatów. Uważacie, że dałabym radę studiować po angielsku? Czy są tu jakieś osoby, które studiują na pg lub pp o chciałyby się wypowiedzieć jak to wszystko wygląda? Ktorą uczelnię bardziej polecacie?Byłabym wdzięczna za odpowiedzi.