-
Podobna zawartość
-
Przez Prawnik1lvl
Czy stawka 25/netto za godzinkę pracy to dobra stawka, jeżeli mówimy o praktykach na pierwszym roku? Rozpoczynam praktyki w kancelarii. Praktyki między innymi w działach cyber-security oraz bezpieczeństwa informacji. Czy to dobra oferta?
-
Przez bartek7000
Jeżeli już wszedłeś albo i weszłaś na niniejszy post, to za pewne domniemam, że szukasz praktyk zawodowych. Które jednak są niezbędne do dalszego etapu na studiach.
Możemy pomóc z praktyką zawodową w najbardziej znanych i popularnych kierunkach:
Informatyka Zarządzanie, HR Księgowość, Finanse Drukarstwo, Poligrafia, Dziennikarstwo i Wydawnictwo Przedszkole Fotografia, Działalność Social Media, E-commerce Magazyn, Logistyka i Transport Ochrona, Bezpieczeństwo wewnętrzne Administracja Coaching SPA, Kosmetologia, Gabinety kosmetyczne, Fryzjerstwo -
Przez d2797
Cześć,
jestem właśnie w trakcie studiów na kierunku socjologia, zamierzam iść w stronę kryminologii (taką też wybiorę specjalizację). Chciałem się dowiedzieć czy jest może tutaj ktoś, kto szedł podobną drogą i mógłby się wypowiedzieć. Na przykład gdzie próbować znaleźć jakieś praktyki/staże czy coś tego typu, właśnie "na początek". Najlepiej w Krakowie.
Z góry dziękuję.
P.S. Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentarzy zawierających opinie na ten temat typu " to bez sensu", "to nieopłacalny/mało przyszłosciowy kierunek", "to głupota" etc. bo anie odrobinę mnie nie interesują i nie są nawet w najmniejszym stopniu potrzebne A niestety takie komentarze królują.
-
Przez iwoo
Cześć,
Studiuję zaoczne na CDV i ciągle jedna myśl mi nie daje spokoju. Chodzi o praktyki, gdzie muszę wyrobić 500 godzin.
Jak na uczelni podchodzą do spraw praktyk? Pracuję w takich godzinach i w małej miejscowości, że nie mam możliwości robic ich po pracy. A bezpłatny urlop nie wchodzi w grę, bo się nie utrzymam.
Proszę bez hejtu, bo każdy ma inną sytuację.
Dziękuję za wszystkie wskazówki
-
Przez Balladyna
Hej, może ktoś z Was może mi polecić, gdzie przyjmują na praktyki studentów chemii na Śląsku. Dodam, że nie jestem studentką UŚ ani POLSL, więc firmy mające umowy z tymi uczelniami odpadają. W wakacje będę w rodzinnych Gliwicach, więc szukam czegoś niedaleko (codzienne dojazdy kolejami śląskimi czy polregio mi nie przeszkadzają xD).
-