aliszja 0 Napisano 28 Grudnia 2016 Słuchajcie, zaczęły się wyprzedaże i zastanawiam się do jakich sklepów powinnam się wybrać? Byliście już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila Stanok 0 Napisano 8 Marca 2017 Ja bym podpowiadała taki butik jak Szafa Lilly. Dużo ubrań, a w zasadzie każde inne, także można tutaj trochę eksperymentować z modą, nie ma stu bluzek a każda jakby z kserokopiarki dopiero co zdjęta. Razi mnie to zwłaszcza w sieciówkach, że tam ubrania produkowane są metodą – kopiuj wklej. Dokładnie ten butik jest na Kleparzu na ul. Długiej. Mają ładnie urządzony lokal, z pomysłem i stylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witcher 0 Napisano 8 Marca 2017 Dziś w internecie jest tyle sklepów, że naprawdę jest w czym wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agaposzek 2 Napisano 27 Kwietnia 2017 Ja ostatnio kupuję głównie w H&M i w Mohito. A z internetowych sklepów najbardziej lubię Mosquito. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrek 1 Napisano 6 Maja 2017 Dla mnie póki co najlepsze to Reserved i C&A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek534 0 Napisano 31 Maja Ja robię zakupy najczęściej w popularnych sieciówkach. Warto sporzeć na aktualne promocje, może akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach