Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Szkolenie UE
dodany przez
judyta.kotarba@wsnhid.pl, w Kursy i szkolenia
-
Podobna zawartość
-
Przez Nat98
Jaka uczelnia lepsza dla kierunku turystycznego Akademia Wychowania Fizycznego w Katownicach czy Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach co wybrać ?
-
Przez dawid98103
Witam wszystkich . Jestem tegorocznym maturzystą w technikum Informatycznym, i zastanawiam się nad dalszym rozwojem w tym kierunku. Rozglądałem się już wstępnie za uczelniami i w oko wpadły mi 2 uniwersytety (Uniwersytet Ekonomiczny oraz Uniwersytet śląski). Wiem że na Śląsku funkcjonuję też Politechnika, jednak w moim technikum przez 4 lata Fizykę miałem tylko w 1 klasie, a słyszałem że na Politechnice jest ona wymagana na jakimś tam poziomie. Ale wracając do uczelni, chciałbym poznać wasze opinie na temat owych uniwersytetów. Na chwilę obecną nieco bliżej jest mi do UE ponieważ z tego co widziałem, wydział Informatyki mieści się w Katowicach, więc nie musiałbym nigdzie dojeżdżać. Proszę o opinię, i z góry dziękuję .
-
Przez ejszja
Witam! Czy ktoś z forum studiuje może Informatykę w biznesie na UE we Wrocławiu? Jeśli tak to mógłby wypowiedzieć sie na temat poziomu jaki tam jest? Słyszałam, że ten kierunek dobrze stoi tam z bazami danych, ale jak z programowaniem? Dziękuję z góry za odpowiedź
-
Przez Beata3012
Heeeeeeeeeej,
mam takie pytanie: czy ktoś z Was orientuje sie, gdzie na stronie agh można znaleźć projekty europejskie, które są jaz zaakceptowane?
Jak wygląda proces apliakcji? Czy ciężko się dostać?
Może ktos brał udział w czymś takim/ zna kogoś kto brał udzaił i mógłby sie podzielic?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź!