Prace magisterskie licencjackie POMOC !!!
dodany przez
Edu-economy, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez Strive
Czy warto studiować prawo europejskie na UAM w Poznaniu? Dostałem się zarówno na ten kierunek, jak i na prawo w biznesie i trudno mi się zdecydować. Prawo europejskie jest bliżej moich zainteresowań i marzeń (języki obce, praca za granicą), ale słyszałem o tym kierunku opinie, że jest bezużyteczny i nic nie daje. Czy faktycznie tak jest? Czy warto studiować na tym kierunku?
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-
Przez jaro99
Hej wszystkim na forum, mam pytanie o studia magisterskie.
Za niedługo kończę licencjat z marketingu, pracuje też od niedawna w branży. Temat digital marketingu i cyfryzacji bardzo mnie interesuje,
pomyślałem wiec i studiach magisterskich. Niedawno natknąłem się na ciekawie brzmiący kierunek "gospodarka cyfrowa" prowadzonym przez UE Katowice.
Oferta studiów brzmi bardzo zachęcająco, przedmioty wydają się bardzo ciekawe, mam jednak pewne wątpliwości. Kierunek powstał dopiero w ubiegłym roku
i nie ma o nim zbyt dużo informacji. Dlatego, jeśli ktoś ma jakąś swoją opinię lub wie coś więcej o tych studiach, to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
-
Przez Jakub00
Jestem studentem trzeciego roku, i zajmuję się właśnie badaniem do mojej pracy licencjackiej, niestety nadal mam zbyt mało odpowiedzi. (ankieta jest w pełni anonimowa)
Ankieta dotyczy kontrowersyjnych technik marketingowych w branży gier wideo. Wypełnienie kwestionariusza zajmuję ok 5 minut proszę wszystkie osoby które grają bądź kiedyś grały w gry video o wypełnienie tej krótkiej ankiety.
Umieszczam link do ankiety, bardzo dziękuję wszystkim osobą które poświęciły chwilę na wypełnienie mojego badania.
link do badania - https://e-badania.edu.pl/UG/index.php/336694?lang=pl
-