Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Młodzi naukowcy zaproszeni w Karkonosze
dodany przez
Sebastian Szczęsny, w Życie studenckie
-
Podobna zawartość
-
Przez ToSemJa
Zatrudnię na umowę zlecenie lub o dzieło Studenta studiów technicznych z Wydziału Mechanicznego do rysowania rysunków technicznych, rysunków 2D i 3D wg. wskazań zleceniodawcy. Praca w większości zdalna, wymagane 1-2 w tygodniu zgłoszenie się do siedziby firmy w celu konsultacji przesłanego rysunku, naniesienia koniecznych poprawek pod okiem zleceniodawcy itp. na ok 2-3h.
Wymagania
Status Studenta do 26 roku życia
Kierunek techniczny najlepiej wydział Mechaniczny
Znajomość języka angielskiego
Wyobraźnia przestrzenna
Punktualność
Chęć do pracy
Zapewniamy
Umowę zlecenie lub o dzieło - do uzgodnienia
Zadaniowy charakter pracy
Praca hybrydowa
Tel. 787 005 528
-
Przez euro123
Witam, nie wiem, czy to dobry dział na tego typu pytanie, jeśli nie to proszę przenieść. Przechodząc do sedna, gdzie jest najwięcej matematyki w programie, jeśli weźmiemy pod uwagę te trzy kierunki; marketing, prawo w biznesie, zarządzanie. Może też orientuje się ktoś czy to prawda, że po marketingu bez doświadczenia zarabia się grosze w porównaniu do innych i jak pracodawcy podchodzą do samego licencjatu z prawa w biznesie (pytam, bo w mieście oddalonym 100 km ode mnie jest jedynie I stopień).
-
Przez Prawnik1lvl
Witam ponownie
Jako że jestem studentem dwóch kierunków (prawo oraz zarządzanie) chciałbym zapytać, czy po zarządzaniu wartałoby zrobić podyplomowe z menedżera jakości na AGH? Generalnie, pracuję już jednak zarządzanie kończę w tym roku i jednak chciałbym jeszcze coś z nim porobić. Czy menedżer jakości byłby dobrym wyborem, jako takie "koło ratunkowe" w razie czego? https://www.agh.edu.pl/ksztalcenie/oferta-ksztalcenia/studia-podyplomowe/menedzer-jakosci/
-