Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Czy profesor Koźmiński był trzeźwy? :)
dodany przez
Sebastian Szczęsny, w Warszawa
-
Podobna zawartość
-
Przez matejbztek
Cześć.
Zastanawiam się nad wyborem studiów na ALK. Czy ktoś podpowie jak wygląda sprawa z matematyką na FiR? Cisną mocno, czy idzie ogarnąć? Nie spodziewam się, że to łatwizna, ale zastanawiam się czy dam radę.
Pozostaje również wybór - czy lepiej ekonomia czy FiR? Przedmioty są podobne, dlatego ciężko mi wybrać. Pozdrawiam
-
Przez Michalinka
Czy ktoś z was się przenosił z Akademi Frycza modrzewskiego do ujota ?
Czy to jest mozliwe przenies sie po 1 roku lub chociaz na magisterke po licencjacie?
-
Przez Kalayan
Nie wiem czy takie pytanie już było, ale szukałam i niby nie znalazłam postów.
Zastanawiam się jak to jest przy wpisie na uczelnie jeśli chodzi o dokumenty. Jeśli wymagane dokumenty zawierają m.in. kserokopię świadectwa dojrzałości i oryginał do wglądu, to oznacza, że oryginał zostawiam uczelni, czy po wpisie i uwierzytelnieniu zabieram ze sobą ?
-
Przez Kalayan
Czy jeśli dostało się na uczelnie X, a na uczelnie Y (pierwszego wyboru) jest sie na liście rezerwowej, można zanieść papiery na uczelnie X, a jeśli dostanie się na uczelnie Y w 2gim terminie wypisać się z X i wpisać do Y ?
-
Przez N3r08900
Witam, wyniki z matury już odebrane teraz pora iść gdzieś na studia ... no właśnie nie wiem gdzie i jaką uczelnię wybrać oraz czy mam szanse się dostać.Najlepiej by było gdzieś na śląsku/ małopolska ew. w Łodzi.
Myślałem o informatyce na politechnice śląskiej wydział ms, lecz nie wiem jeszcze gdzie mogę złożyć podanie.
Jedynie interesują mnie studia informatyczne nie umiem jeszcze programować ale wszystko przede mną ,lecz bardziej ciągnie mnie do grafiki komputerowej(bardziej z pasji).
moje wyniki : matma podst. 86% , rozsz 28%; angielski podst 88% rozsz. 40%
-