PROFESJONALNA POMOC PRZY PISANIU PRAC!
dodany przez
praceNa5, w Zareklamuj swoje usługi
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz_G
Cześć, w ramach pracy licencjackiej prowadzę badania preferencji dotyczących redystrybucji dochodu i proszę Was o pomoc - wzięcie udziału w badaniu. Forma jest ciekawa, a badanie trwa 2 minuty:
Link do badania (klik)
Z góry Wszystkim dziękuję!
-
Przez Nike12
Witajcie, na mnie również przyszedł czas, jeśli chodzi o pracę magisterską. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety: https://forms.gle/jyFhaN6JXFoxXT1z6
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
-
Przez TomaszSt
Cześć wszystkim,
jak w tytule - posiadam duże doświadczenie zarówno pod kątem korekty, opracowania i wszelkich modyfikacji prac zaliczeniowych jak i tworzeniu nowych tekstów. Wszystkie zlecenia wykonuję od podstaw, cena zawsze jest ustalana indywidualnie - negocjowalna.
Moje publikacje można odnaleźć w sieci - publikowałem różne artykuły, głównie o treści historycznej (z wykształcenia historyk wojskowości o specjalności nauczycielskiej - mgr) aczkolwiek zajmuję się również pedagogiką, socjologią, psychologią, dziennikarstwem etc. W przypadku kontaktu przesyłam próbki swoich prac do wglądu.
Wszystkie zlecenia wykonuję rzetelnie i całkowicie OD PODSTAW.
Pozdrawiam
-
Przez recovery1
Witam,
jestem studentką psychologii, którą bardzo interesuje temat seksualności, sposobów radzenia sobie kobiet z problemami ginekologicznymi i tworzenia programów pomocy. Piszę właśnie pracę magisterską na temat funkcjonowania seksualnego kobiet po zabiegu histerektomii i chciałabym zaprosić Panie do podzielenia się swoimi doświadczeniami i odczuciami w tym temacie. Jeśli znają również Państwo osoby o podobnych doświadczeniach, byłabym wdzięczna za udostępnienie ankiety i pomoc. Ankieta jest całkowicie anonimowa (wyniki są opracowywane zbiorowo) i nie powinna zająć więcej niż 20 minut.
Serdecznie dziękuję!
https://forms.gle/M8LtjdAQpHqTkfdU6
-
Przez tasteoftruth
Hej! Jestem obecnie po trzecim roku na studiach z grafiki komputerowej. W tym roku powinnam pisać pracę dyplomową i ją zaraz bronić. Niestety, w ciągu roku nie zaliczyłam dwóch przedmiotów. Z różnych przyczyn. Strasznie mi z tego powodu głupio i przykro. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wygląda przedłużenie terminu oddania pracy i czy bez niej mogę iść na studia magisterskie? Nie jestem w stanie się obronić bez tych dwóch przedmiotów. Nie wiem co robić i jestem w kompletnej rozsypce. Pomocy. Moja praca jest gotowa w 70% ale do 15 września nie dam rady.
-