Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Gorzów ze studenckiego punktu widzenia
dodany przez
kalafiorsi, w Gorzów Wielkopolski
-
Podobna zawartość
-
Przez Justyna9825
Cześć wszystkim, jestem tutaj nowa. Jestem studentką II stopnia żywienia człowieka i dietetyki i w ramach mojej pracy magisterskiej badam opinię studentów na temat systemów znakowania żywności. Wiem, że niechętnie wypełniamy ankiety, ale obiecuję, że moja jest naprawdę krótka (do wypełniania w 2-3 minuty tak naprawdę), a ja będę dozgonnie wdzięczna za pomoc. Życzę Wam miłego dnia i powodzenia w nowym roku akademickim! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK-eITCMLalg8s2KwgEVZoDAxFPF4NQcTymtl1EuFBBo7Leg/viewform?fbclid=IwAR2nrC9Qg4k-cEBUmG1j1jvKr6Efm9W7RFuQU0OlG5qsD8hRjlz-IcrFOVU
-
Przez Joanna1978
Witam serdecznie
Mam pytanie.
Syn zarejestrował się na kilka uczelni (publicznych). Niestety te uczelnie w różnych terminach podają listy osób zakwalifikowanych, a co za tym idzie, w innych terminach należy składać dokumenty. I tak dla przykładu, te uczelnie, na których mu najbardziej zależy, najpóźniej podają listy. Jak to rozwiązać, żeby nie zostać z ręką w nocniku. Jeśli dostanie się na te pierwsze, złoży dokumenty w terminie, a potem dowie się, że dostał się na te bardziej prestiżowe i trzeba będzie złożyć tam dokumenty, to jak postąpić: trzeba jechać do tego innego miasta i wycofać dokumenty, a złożyć tutaj, czy niech tam zostaną (żeby nie jeździć, oni potem odeślą?), a złożyć niezależnie na innej, docelowej uczelni? Proszę o podpowiedź.
Z góry dziękuję serdecznie
Joanna
-
Przez zefir
Jeżeli studiujesz w Warszawie albo właśnie wybierasz się tutaj na studia, będziesz szukać mieszkania, pokoju, apartamentu na dzień tydzień miesiąc czy rok, daj nam znać. Projekt HostingWarsaw tworzony przez studentów dla studentów, zwłaszcza uczestników programu Erasmus, by oferować komfortowe mieszkania do wynajęcia w samym sercu Warszawy, natychać wynajmy duchem polskiej gościnności i otwartości na poznawanie nowych kultur. zobacz naszą stronę HostingWarsaw - apartamenty do wynajęcia na elastycznych warunkach i skontaktuj się z nami, powiedz gdzie studiujesz i co, opowiedz o swoich oczekiwaniach i znajdziemy dla ciebie świetny pokój, mieszkanie apartament do wynajęcia w warszawie.
-
Przez Michalinka
Czy ktoś z was się przenosił z Akademi Frycza modrzewskiego do ujota ?
Czy to jest mozliwe przenies sie po 1 roku lub chociaz na magisterke po licencjacie?
-
Przez Kalayan
Nie wiem czy takie pytanie już było, ale szukałam i niby nie znalazłam postów.
Zastanawiam się jak to jest przy wpisie na uczelnie jeśli chodzi o dokumenty. Jeśli wymagane dokumenty zawierają m.in. kserokopię świadectwa dojrzałości i oryginał do wglądu, to oznacza, że oryginał zostawiam uczelni, czy po wpisie i uwierzytelnieniu zabieram ze sobą ?
-